Facebook Pixel Τι όνειρο είδε; Αυτό το μεγάλο λάθος του Σίλβα!
| 2016-02-19 11:00:00

Τι όνειρο είδε; Αυτό το μεγάλο λάθος του Σίλβα!

Τι όνειρο είδε; Αυτό το μεγάλο λάθος του Σίλβα!

ΠΟΙΟ ήταν το μεγάλο λάθος του Πορτογάλου τεχνικού στο Βέλγιο και τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν το είχε κάνει!

Από χθες το βράδυ έχει γράψει ο Σκύλος ότι στο παιχνίδι με την Άντερλεχτ, που όλοι περίμεναν να κάνει όργια ο Κώστας Φορτούνης, ο Έλληνας άσος δεν ήταν καλός.

Ένας από τους κύριους λόγους που συνέβη αυτό όμως, ήταν το γεγονός ότι έμεινε στον πάγκο ο Παϊτίμ Κασάμι!

Δεν ξέρουμε την εικόνα που έχει στις προπονήσεις ο Ελβετός χαφ και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιον λόγο τον άφησε εκτός 11άδας ο προπονητής του.

Αλλά ήταν, δεδομένα, ο καλύτερος παίκτης που είχε ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και, αν μη τι άλλο, άξιζε μία θέση στο πλευρό του Μιλιβόγιεβιτς.

Γιατί σε αντίθεση με τον Ζντίελαρ, ο Κασάμι δεν είναι "6άρι" και μπορεί να συμπληρώσει καλύτερα τον "Μίλι", ο οποίος επίσης είναι καθαρό "6άρι"!

Επέλεξε δηλαδή ο Μάρκο Σίλβα να παίξει με δύο "6άρια" χθες, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει παίκτης για να ανεβάζει την μπάλα και, μοιραία, να χάνει μέτρα στο γήπεδο ο Φορτούνης.

Κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι εύκολο να πατήσει περιοχή, όπως τον έχουμε συνηθίσει!

Αντίθετα, αν ήταν στο γήπεδο ο Κασάμι, που έχει άλλα χαρακτηριστικά από τον Ζντίελαρ και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έδειξε ανεβασμένος, θα βοηθούσε ουσιαστικά τον Φορτούνη.

Θα υπήρχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας στο κέντρο και με τον τεράστιο διασκελισμό του θα πατούσε κι εκείνος περιοχή!

Θα πει κάποιος ότι, ίσως, όλα αυτά είναι σχέδια επί χάρτου... Από την άλλη πλευρά είναι δεδομένο τι μπορεί να κάνει κάθε παίκτης και σίγουρα ο Κασάμι είναι ποδοσφαιριστής που ταιριάζει καλύτερα δίπλα σε ένα "6άρι"...

Ή, για να το δούμε και αλλιώς, είναι βέβαιο ότι αποτελεί κακή επιλογή για μία ομάδα που θέλει να δημιουργήσει πάνω στο χορτάρι, να επιλέξει ο προπονητής να βάλει ένα καθαρό "6άρι" δίπλα σε ένα άλλο καθαρό "6άρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags