Facebook Pixel Ο Σ. Καζαντζόγλου γράφει για Πέκχαρτ και ΑΕΚ!
| 2016-02-21 16:38:00

Ο Σ. Καζαντζόγλου γράφει για Πέκχαρτ και ΑΕΚ!

Ο Σ. Καζαντζόγλου γράφει για Πέκχαρτ και ΑΕΚ!

Όταν ο Γκουστάβο Πογιέτ προέκρινε την απόκτηση του Τόμας Πέκχαρτ τον Ιανουάριο για την επίθεση της ΑΕΚ, ήξερε πολύ καλά ποιον παίκτη ενέτασσε στο ρόστερ.

Έναν επιθετικό που δουλεύει για την ομάδα, που δίνει ύψος στο σύνολο και ξέρει να αξιοποιεί τους συμπαίκτες του, αλλά και να σκοράρει όταν έχει την ευκαιρία. Χθες ο Τσέχος βρήκε ξανά επαφή με τα δίχτυα και δείχνει πως ήταν μόνο η αρχή.

Ο Πέκχαρτ βρήκε δίχτυα σε αγώνα πρωταθλήματος έπειτα από δύο χρόνια (παρά δύο ημέρες). Το τελευταίο επίσημο γκολ σε συλλογικό επίπεδο επιτεύχθηκε στις 22 Φεβρουαρίου του 2014, όταν σκόραρε στη νίκη της Νυρεμβέργης επί της Αϊντραχτ Μπραουνσβάϊγκ. Βέβαια, είναι και λίγο πλασματικό. Ο Πέκχαρτ έπαιζε σε μικρομεσαία ομάδα της Μπουντεσλίγκα, όπως ήταν και η Ιγκολσταντ που μεταγράφηκε πέρυσι.

Σε τέτοιες ομάδες που σκοράρουν με το…σταγονόμετρο, είναι δύσκολο να φανεί κάποιος επιθετικός. Στην ΑΕΚ όμως, σε μια ομάδα που δημιουργεί φάσεις και μπορεί να τον αξιοποιεί, η αίσθηση που υπάρχει είναι πως ο Πέκχαρτ θα βρει ξανά επαφή με τα δίχτυα και θα τη διατηρήσει. Δεν είναι τυχαίο πως σκόραρε στη δεύτερη συμμετοχή του και στο πρώτο ματς που ξεκίνησε βασικός.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags