Facebook Pixel Έστειλε... μήνυμα σε Σίλβα: «Βάλε με να παίξω»!
| 2016-02-21 18:35:00

Έστειλε... μήνυμα σε Σίλβα: «Βάλε με να παίξω»!

Έστειλε... μήνυμα σε Σίλβα: «Βάλε με να παίξω»!

Άραγε ο προπονητής του Ολυμπιακού το έλαβε; Και αν ναι, τι θα κάνει;

Σίγουρα, το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο και το εύκολο, στο φινάλε, 4-0 δεν βοηθάει ιδιαίτερα για να βγάλεις συμπεράσματα ενόψει του πολύ σημαντικού ματς με την Άντερλεχτ την Πέμπτη, όμως ο Ολυμπιακός «κέρδισε» σήμερα πολλά πράγματα.

Ο Μάρκο Σίλβα, υποχρεώθηκε και έκανε αρκετές αλλαγές στην 11αδα του, δίνοντας χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ, αλλά και σε ποδοσφαιριστές που λόγω τραυματισμών (και ηλικίας) έχουν μείνει πείσει και έχουν δει πολλά ματς από τον πάγκο. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Καμπιάσο και Τσόρι, οι οποίοι κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου ήταν εξαιρετικοί και δεν το γράφουμε αυτό, μόνο επειδή βρήκαν δίχτυα.

Αμφότεροι «τσούλησαν» την μπάλα σωστά και βοήθησαν πολύ ώστε ο Ολυμπιακός να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, μετά από καιρό και να ευχαριστήσει έτσι τον κόσμο του, που πήγε μεσημέρι Κυριακής στο γήπεδο. Αμφότεροι μάλιστα, έθεσαν υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα στο ματς της Πέμπτης με την Άντερλεχτ, ωστόσο όλοι καταλαβαίνουν, πως είναι θα είναι μεγάλο ρίσκο για τον Σίλβα να τους ρίξει από την αρχή και μαζί στο παιχνίδι. Γιατί μπορεί να είναι εξαιρετικοί με την μπάλα στα πόδια, όμως στο ανασταλτικό κομμάτι, έχουν... θεματάκια.

Για αυτό λοιπόν και ο Πορτογάλος κόουτς θα πρέπει να διαλέξει έναν εκ των δύο και αυτός, μάλλον, πρέπει να είναι ο Τσόρι. Ο Αργεντινός απέδειξε και σήμερα, πως έχει το απρόβλεπτο. Είναι ο ποδοσφαιριστής, που μπορεί πλέον να μην έχει τόσο τρεξίματα, όμως έχει το μυαλό να περάσει μία ωραία κάθετη, αλλά και να... τραβήξει μία σουτάρα, να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός αυτό χρειάζεται την Πέμπτη, κόντρα σε μία ομάδα που θα έρθει στο Γ. Καραϊσκάκης για να παίξει άμυνα.

Ο Τσόρι σήμερα φώναξε στον προπονητή του πως είναι «έτοιμος». Ο Σίλβα τον άκουσε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags