Facebook Pixel Την Πέμπτη θέλει διευθύνσεις και ονόματα!
| 2011-06-06 23:25:00

Την Πέμπτη θέλει διευθύνσεις και ονόματα!

Την Πέμπτη θέλει διευθύνσεις και ονόματα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εν μέσω γκρίνιας για τους Μαθία – Κοβάσεβιτς, τους ζήτησε να περάσουν από την «θεωρία στην πράξη» στα μεταγραφικά. Περιμένει συγκεκριμένες προτάσεις μέχρι την Πέμπτη.

Η συνάντηση της Δευτέρας μεταξύ των Βαγγέλη Μαρινάκη, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Εντουάρντο Μαθία, μπορεί να μην έβγαλε τη μεγάλη είδηση, ωστόσο φάνηκαν κάποια πράγματα για την δουλειά που γίνεται μέχρι τώρα από τα στελέχη του Ολυμπιακού πάνω στις μεταγραφές.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων δεν φέρεται να υιοθετεί όσα λέγονται –υπό μορφή αμφισβήτησης- και μέσα στην ΠΑΕ για την συνεργασία των Μαθία – Βαλβέρδε – Κοβάσεβιτς, αλλά ούτε και όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται στον Τύπο το τελευταίο διάστημα (κυρίως για τις λάθος κινήσεις τους και τις «σφαλιάρες» σε θέματα μεταγραφών, αλλά και για τις μεταξύ τους συνεννοήσεις). Ωστόσο, από όσα ζήτησε έγινε ξεκάθαρο πως θέλει πράξεις ώστε να χτυπηθεί στη ρίζα της η όποια αμφισβήτηση. Έτσι, αφού έμαθε με λεπτομέρειες όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει με τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, ζήτησε από τους Μαθία, Κοβάσεβιτς να επισπεύσουν τις κινήσεις τους, ώστε μέσα στο επόμενο 10ημερο να υπάρξουν και ανακοινώσεις παικτών. Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων μάλιστα, απαίτησε στην σύσκεψη κορυφής της Πέμπτης, στην οποία θα είναι παρών και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, να δει συγκεκριμένες προτάσεις, με… ονόματα, ποσά και διευθύνσεις.

Δεν είναι τυχαίο πως ο Μαθία μέσα στις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσει για την Ελβετία, όπου θα πάει ο ίδιος να κλείσει το θέμα του Κοστάντσο. «Κλεισμένος», σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού, πρέπει να θεωρείται όμως και ο Μαρκάνο, ενώ για τον Σάντσεζ περιμένουν την απάντηση της Βαλενσιέν.

Όμως, αυτές οι τρεις μεταγραφές δεν αρκούν. Οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν, τουλάχιστον άλλον έναν τερματοφύλακα (πιθανότατα και δύο), ένα ακόμα αριστερό μπακ και έναν χαφ. Δικαιολογημένα λοιπόν ο Μαρινάκης μίλησε για γρήγορες και αποτελεσματικές κινήσεις, αφού ο Βαλβέρδε έχει ζητήσει μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, όταν και ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν, το ρόστερ να είναι έτοιμο κατά 80%.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags