Ο Γιάννης Αλαφούζος όσο καιρό είναι στο τιμόνι του Παναθηναϊκού έχει καταφέρει να ρίξει κατά πολύ τα χρέη του Παναθηναϊκού και να προβεί σε πωλήσεις που απέφεραν αρκετό κέρδος στο "τριφύλλι".

Όταν οι Πράσινοι πουλούσαν τον Σπύρο Ρισβάνη στον Πανιώνιο τον Ιούλιο του 2015 και μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή, δεν περίμεναν ότι θα άκουγαν τόσο σύντομα τα καλά νέα για τον 22χρονο αμυντικό.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Goal" οι φετινές εμφανίσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού και μετά τις αποχωρήσεις των Μπουμάλ και Χατζηισαΐα, δεν αποκλείεται να έχουμε ακόμα μία φυγή βασικού παίκτη από τον Πανιώνιο.

Το ενδιαφέρον για τον Ρισβάνη εστιάζεται σε δύο ομάδες από την Ιταλία και μία από την Κεντρική Ευρώπη, με την Μπάρι να είναι η πιο πιθανή ενδιαφερόμενη από την γειτονική χώρα.

Τώρα, όσον αφορά στο κέρδος του Παναθηναϊκού; Οι Πράσινοι πιστεύοντας πολύ στον παίκτη, του είχαν βάλει ποσοστό μεταπώλησης 25% και αν η δελεαστική πρόταση προς τον Πανιώνιο για τον Ρισβάνη γίνει πράξη, τότε ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει κάνει ακόμα μια κερδοφόρα κίνηση για το "τριφύλλι".