Facebook Pixel Τι φοβούνται στον ΠΑΟΚ, εν όψει Ολυμπιακού;
| 2016-02-26 14:10:00

Τι φοβούνται στον ΠΑΟΚ, εν όψει Ολυμπιακού;

Τι φοβούνται στον ΠΑΟΚ, εν όψει Ολυμπιακού;

Εντατικά… μαθήματα από τους ιθύνοντες της ομάδας στους ποδοσφαιριστές!

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε ένα πολύ δύσκολο και κρίσιμο ζευγάρι αγώνων. Αυτό με τον Αστέρα για τη Superleague το ερχόμενο Σάββατο και αμέσως μετά τον πρώτο ημιτελικό με Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη.

Και αυτό γιατί φοβούνται την διαιτησία του Αρετόπουλου που έχει οριστεί να διευθύνει το ματς με τους Αρκάδες. Συγκεκριμένα… τρέμουν την πιθανότητα να αρχίσει να βγάζει κίτρινες κάρτες (ίσως και κόκκινη) ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να πάει αποδυναμωμένος στον αγώνα Κυπέλλου με τους «ερυθρόλευκους». Εξάλλου στον Δικέφαλο του Βορά δεν ξεχνούν το δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό που… έχασε λόγω καρτών Νάτχο, Κατσουράνη και Αθανασιάδη με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί λειψός στο ματς με τον ΠΑΟ.

Έτσι λοιπόν έχουν αρχίσει την… κατήχηση στους ποδοσφαιριστές προκειμένου να προσέχουν τα μαρκαρίσματά τους αλλά και τη συμπεριφορά τους γιατί τελευταία παρατηρούνται πολλά νεύρα στους αγώνες. "Μην δώσετε δικαιώματα να κάνει ζημιά ο Αρετόπουλος. Προσέξετε τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά σας μην έχουμε τσάμπα κάρτες". Αυτή είναι η γραμμή που προσπαθούν να περάσουν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα με προεξάρχοντα τον σύμβουλο για θέματα διαιτησίας Μάλαμα Τεβεκέλη και έχουν αρχίσει κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές προς τη κατεύθυνση αυτή.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags