Facebook Pixel "Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης με Σίλβα!
| 2016-02-27 13:00:00

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης με Σίλβα!

"Τρελάθηκε" ο Μαρινάκης με Σίλβα!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναμένεται να πάρει τα μέτρα του μετά τον αποκλεισμό από την Άντερλεχτ. Τι σκοπεύει να κάνει.

Όπως είναι λογικό μετά από κάθε αποκλεισμό θα ασκηθεί κριτική τόσο στους παίκτες, όσο και στον προπονητή. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση του Ολυμπιακού μετά το σοκ από την Άντερλεχτ.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει δεχθεί δριμεία κριτική για τις επιλογές του, έχοντας σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τον αποκλεισμό, ενώ πολλοί παίκτες, ακόμα και ο... λατρεμένος Ρομπέρτο δεν ξέφυγαν από το κράξιμο των οπαδών της ομάδας.

Κι όμως, όπως αναφέρει σήμερα ο "Γαύρος", ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει να κάνει σπασμωδικές κινήσεις, ούτε να πάρει αποφάσεις εν θερμώ, αλλά να στηρίξει τον Σίλβα και να "χτίσει" την ομάδα του μέλλοντος γύρω του.

Από την διοίκηση λέγεται ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα μείνει στην ομάδα, όχι μόνο του χρόνου, αλλά αν είναι δυνατό και για πολλά χρόνια ακόμα και μάλιστα σκέφτονται να του προτείνουν νέο συμβόλαιο, παρότι το υπάρχον ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Αν μη τι άλλο ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει "τρελαμένος" με την καλή έννοια, με τον Μάρκο Σίλβα, τον πιστεύει πολύ και θέλει να τον στηρίξει όσο μπορεί, καθώς δεν θεωρεί πως με μια αποτυχία έγινε ξαφνικά κακός προπονητής και φταίχτης των πάντων.

***Ντράπηκα κι αηδίασα! Έτσι γίνεσαι αντι-Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags