Facebook Pixel Ξύπνησε αργά η Καλλονή...
| 2016-02-27 18:00:00

Ξύπνησε αργά η Καλλονή...

Ξύπνησε αργά η Καλλονή...

Η ομάδα της Λέσβου σε ένα πολύ ωραίο ματς νίκησε δίκαια με 2-1 τον Πλατανιά, πλην όμως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό, παρότι έχει μαθηματικές ελπίδες ακόμα. Μάρκοβιτς και Ελλακόπουλος οι σκόρερ των γηπεδούχων

Μετά από πέντε αγωνιστικές (τελευταία νίκη επί του Πανθρακικού στη 19η αγωνιστική) η Καλλονή έφτασε στο τρίποντο επικρατώντας με 2-1 του Πλατανιά στον Ταρλά. Ήταν ένα πολύ ωραίο με 19 τελικές συνολικά που θα μπορούσε άνετα να λήξει και 4-3! Πάντως οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν δίκαια τη νίκη σκοράροντας από ένα γκολ σε ένα ημίχρονο, ενώ η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που αποβλήθηκε προς το τέλος, κατάφερε απλά να μειώσει. Όπως και να `χει, η Καλλονή έφτασε τον Πανθρακικό στους 14 βαθμούς όμως η υπόθεση παραμονή έχει ουσιαστικά ξεκαθαρίσει, παρότι υπάρχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες.

Ένα γκολ, πολλές ευκαιρίες!

Η Καλλονή προηγήθηκε δικαίως, με σκορ 1-0 του Πλατανιά, καθώς σαφώς ανώτεροι ήταν οι γηπεδούχοι που έπαιξαν πολύ ωραία στο πρώτο μέρος και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμη ένα τέρμα. Πολύ καλό ρυθμό είχε η αναμέτρηση με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω από το 1` και τον Ανγκούλο στο 7` να έχει ένα καλό σουτ για να ανοίξει το σκορ. Στο 11` ο Ράμος επωφελήθηκε από το κακό σουτ του Μουνάφο και βγήκε απέναντι από τον Δαύκο αλλά ο β' βοηθός Καμπούρης, τον υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ, ενώ ο φορ του Πλατανιά καλυπτόταν από δύο (!) αμυντικούς της Καλλονής...

Στο 20` πάντως οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ! Ο Φαβάλι με κάθετη μπαλιά, βρήκε τον Μάρκοβιτς στην πλάτη της άμυνας, ο οποίος με πολύ ωραίο τσίμπημα της μπάλας με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Σωτηρίου και άνοιξε το σκορ! Μάλιστα, ένα λεπτό μετά πήγε να γίνει το 2-0, αλλά ο Σωτηρίου απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Τσαμπούρη. Λίγο έπειτα, στο 30` ο Αποστολόπουλος με σέντρα βρήκε τον ολομόναχο Ράμος μέσα στην περιοχή, αλλά ο επιθετικός του Πλατανιά τελείωσε πολύ άσχημα τη φάση με το κεφάλι. Ο Ανγκούλο απείλησε στο 34` με μακρινό σουτ για την ισοφάριση, ενώ στο 42` νέα μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή, όταν από σέντρα του Φαβάλι, ο Αναστασιάδης έπιασε κεφαλιά από την μικρή περιοχή, αλλά έδιωξε δύσκολα ο Σωτηρίου στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους. Αξίζει να σημειωθεί οτι ο Πλατανιάς είχε υποχρεωθεί σε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Στο 25` ο Μιλούνοβιτς πήρε τη θέση του Γουνδουλάκη και στο 39` ο Τσουράκης πήρε τη θέση του τραυματία Ράμος!

Το ήθελε, το πήρε!

Ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα στο β` μέρος, όμως και πάλι η Καλλονή βρήκε δίχτυα! Ο Ελλακόπουλος στο 56`, που είχε μπει αλλαγή τρία λεπτά πριν, έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Σωτηρίου για το 2-0! Ο Φαβάλι στο 68` με κεφαλιά δεν μπόρεσε το 3-0 και στο 71` έγινε το 2-1! Έγινε μια σέντρα από τον Τσουράκη, ο Ανγκούλο έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Στα επόμενα λεπτά η Καλλονή άγγιξε δις το 3-1 αλλά δεν τα κατάφερε! Αρχικά, στο 72` ο Μάρκοβιτς έφυγε για ακόμη μια φορά στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά, βγήκε απέναντι από τον Σωτηρίου αλλά το πλασέ του έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας, ενώ στο 74` πάλι ο Μάρκοβιτς έφυγε ξανά στην πλάτη και βγαίνει εκ νέου απέναντι από τον Σωτηρίου, όμως το πλασέ του ήταν κακό και πέρασε άουτ! Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τον Παράσχο στο μεταξύ να αποβάλλεται από τον πάγκο λόγω διαμαρτυριών και τελικά η Καλλονή πανηγύρισε στο τέλος το τρίποντο!

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (53' λ. τρ. Ελλακόπουλος), Τσαμπούρης, Γεωργίου (88' Γιορέντε), Φαβάλι, Μάρκοβιτς (77' Μπραούλιο), Μανούσος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Ιτούα (75' λ. τρ. Στανισάβλιεβιτς), Δημήτρης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (25' λ. τρ. Μιλούνοβιτς), Μουνάφο, Ντίνας, Ράμος (39' λ. τρ. Τσουράκης), Ανγκούλο.

Γκολ: Μάρκοβιτς (20'), Ελλακόπουλος (56')

Κάρτες: Αναστασιάδης (34'), Φαβάλι (41'), Μίκιτς (92'), Μπραούλιο (94') - Ντίνας (26'), Γκνιάτιτς (55')

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags