Facebook Pixel "Αυτό θέλω για να υπογράψω, πρόεδρε"!
| 2016-03-01 10:30:00

"Αυτό θέλω για να υπογράψω, πρόεδρε"!

"Αυτό θέλω για να υπογράψω, πρόεδρε"!

Ο ΚΟΣΜΟΣ το έχει τούμπανο και στον Πειραιά κρυφό καμάρι αυτό που θέλει ο Σίλβα για να συνεχίσει στον Ολυμπιακό!

Η σχέση του Πορτογάλου προπονητή με του πρωταθλητές Ελλάδας άρχισε με κάπως... ανορθόδοξο τρόπο, καθώς αν και είχε προκριθεί η περίπτωσή του, υπήρχε εμπλοκή στην αποδέσμευσή του με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον πίστεψαν, τον περίμεναν και δικαιώθηκαν...

Με αποτέλεσμα να χαίρονται τώρα για τον προπονητή που έχουν στην άκρη του πάγκου τους, που οδήγησε την ομάδα στη γρηγορότερη κατάκτηση πρωταθλήματος και σε μία αξιόλογη πορεία (με καλές εμφανίσεις) στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με την πιάτσα να έχει βουίξει το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά το θέμα της παραμονής του στον Ολυμπιακό. Γιατί θυμίζουμε ότι το συμβόλαιό του είναι διετές, αλλά για να συνεχίσει θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος και η ομάδα.

Για αυτό και είναι, περίπου, σαν να "υπογράφει" νέο συμβόλαιο με το κλαμπ, για να συνεχίσει μία ακόμα σεζόν.

Γιατί το μοναδικό που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός για να μείνει και την επόμενη σεζόν στο Λιμάνι, είναι να έχει τον απόλυτο έλεγχο στις μεταγραφές.

Όπως και το περασμένο καλοκαίρι σε μεγάλο βαθμό, όταν έκοψε τους Μπερμπάτοφ και Νενέ, αλλά για παράδειγμα κάμφθηκαν οι επιφυλάξεις του (αναφορικά με την ηλικία) για την επιλογή του Καμπιάσο.

Αυτό που μαθαίνουμε από το περιβάλλον του Σίλβα είναι ότι θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο αγωνιστικό κομμάτι, κι αυτό είναι το μοναδικό που θα ζητήσει από τον Βαγγέλη Μαρινάκη...

Στον Ολυμπιακό, άλλωστε, τα έχει βρει όλα: Χρήματα, πρωταθλητισμό, Τσάμπιονς Λιγκ...

Και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι είναι καλό για την καριέρα του να συνεχίσει τουλάχιστον μία σεζόν ακόμα στον Ολυμπιακό, αλλά για να το κάνει αυτό θέλει να έχει τον απόλυτο έλεγχο στο ποδοσφαιρικό τμήμα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags