Facebook Pixel Αλλαγές από Σίλβα! Αυτή θα είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα
| 2016-03-01 12:22:00

Αλλαγές από Σίλβα! Αυτή θα είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα

Αλλαγές από Σίλβα! Αυτή θα είναι η 11άδα του Ολυμπιακού στην Τούμπα

Ποιες οι σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ποιοι τρώνε πάγκο και ποιοι επιβραβεύονται…

Λίγο τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, λίγο το ότι η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο καιρό τώρα, λίγο οι τραυματισμοί… Όλα αυτά ωθούν τον Σίλβα να ανακατέψει την τράπουλα και όλα μας δείχνουν πως θα κατεβάσει έναν ανανεωμένο Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, αύριο στην Τούμπα.

Για να τα πάρουμε από την αρχή, δεν υπολογίζει τους Ντουρμάζ, Πάρδο, Ζντιέλαρ και Σιόβα (κατά πάσα πιθανότητα μένει και πάλι εκτός). Επίσης μοιρασμένες είναι οι πιθανότητες να δούμε και τους δυο βασικούς ακραίους μπακ της ομάδας να είναι στην 11αδα. Πέραν του Καπίνο λοιπόν που είναι ο τερματοφύλακας του Κυπέλλου, το δίδυμο Ντα Κόστα, Μποτία δεν αλλάζει. Θέση στα άκρα της άμυνας είτε αριστερά είτε δεξιά, διεκδικεί και μάλλον θα βρει ο ανεβασμένος Σαλίνο (που ακούγεται πως θα ανανεώσει κιόλας).

Για το χώρο του κέντρου φαίνεται πως ο Σίλβα παραδέχεται κάποια από τα πρόσφατα λάθη του και αναθεωρεί καθώς, βασικοί αναμένεται να ξεκινήσουν οι πολύπειροι μέσοι και… πιστοί στρατιώτες όποτε τους ζητήθηκε Νταβίντ Φουστέρ και Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο πρώτος δείχνει σε καλή κατάσταση μετά και τα δυο γκολ που πέτυχε με τη Βέροια ενώ τόσα χρόνια στην ομάδα, γνωρίζει πλέον πολύ καλά τι σημαίνει να παίζεις στην Τούμπα. Από την άλλη και ο Καμπιάσο έστω και καθυστερημένα αρχίζει να βρίσκει τον ρόλο του στο ροτέισον της ομάδας και τα «καντάρια» μπάλας και εμπειρίας του θα είναι υπερπολύτιμα στον Ολυμπιακό.

Χωρίς λοιπόν να είναι γνωστός ο ακριβής σχεδιασμός της 11αδας από τον Σίλβα, φαίνεται πως ο Πορτογάλος έχει πάρει το μήνυμα. Έχει καταλάβει πως η ομάδα στο τελευταίο τρίτο της σεζόν θέλει κάποιο φρεσκάρισμα, καθώς κάποιοι παίκτες έχουν… κλατάρει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags