Facebook Pixel Την... πάτησε η Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-03-02 00:56:00

Την... πάτησε η Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Την... πάτησε η Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

H Γουέστ Μπρομ έβαλε "φρένο" στην πορεία των "αλεπούδων" προς τον τίτλο παίρνοντας ισοπαλία 2-2! Έπαιξε όσο... έπρεπε η Τσέλσι, στο 1-2 επί της Νόριτς, χαλαρά 3-1 η Έβερτον την Άστον Βίλα

Λέστερ-Γουέστ Μπρομ 2-2

Οι ελπίδες της πιο συμπαθούς Σταχτοπούτας στον κόσμο, ωστόσο, δέχτηκαν σήμερα ένα ισχυρότατο πλήγμα. Μία εβδομάδα μετά την αγχωτική νίκη επί της Νόριτς στην έδρα της, η Λέστερ υποδέχτηκε την Γουέστ Μπρομ, όμως παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερη, δεν κατάφερε να την κερδίσει.

Η κακή μέρα φάνηκε από το πρωί- έστω, από το βράδυ (δεδομένου ότι το ματς ξεκινούσε στις 21:45 ώρα Ελλάδας): μόλις στο 11ο λεπτό ο Ροντόν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και έκανε το 0-1 για την Μπρομ.

Η ομάδα του Ρανιέρι, παρά την ψυχρολουσία, δεν πτοήθηκε. Ανέβασε στροφές και στο 14΄ είδε την κεφαλιά του Οκαζάκι να σταματά στο δοκάρι. Στο 30΄, όμως, η Τύχη της έκλεισε γι' ακόμα μία φορά το μάτι: στο σουτ του Ντρινκγούοτερ η μπάλα κόντραρε και πήγε στο βάθος της εστίας του Φόστερ για το 1-1.

Μάλιστα, πριν βγει το ημίχρονο οι «Αλεπούδες» μπήκαν μπροστά στο σκορ, καθώς στο 45+1 ο Μαχρέζ με μαγικό τρόπο έστρωσε την μπάλα στον Κινγκ, ο οποίος με άψογο τελείωμα «έγραψε» το 2-1.

Η Γουέστ Μρομ δεν «μάσησε» από τον τρόπο που ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο και πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους κατάφερε να αποκαταστήσει την ισορροπία στο σκορ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκάρντνερ να μην αφήνει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σμάιχελ!

Οι γηπεδούχοι βγήκαν και πάλι μπροστά και λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έφτασαν μια ανάσα από το να πάρουν και πάλι το προβάδισμα, αλλά η κεφαλιά του Οκαζάκι μετά από σέντρα του Ολμπράιτον, είχε την ίδια κατάληξη με αυτή του Βάρντι στο πρώτο μισό, δηλαδή στο δοκάρι.

Η συνέχεια είχε και πάλι την Λέστερ στο προσκήνιο, με τον Φόστερ να αρνείται το γκολ στον Σλουπ. Στην επόμενη φάση η Γουέστ Μπρομ θα έφτασε μια ανάσα από το τρίτο γκολ, όμως ο Ροντόν δεν τα κατάφερε αυτήν τη φορά. Το ματς είχε μπει στην τελική του ευθεία, με την ομάδα του Ρανιέρι να ψάχνει με κάθε τρόπο το τρίτο γκολ και τον Μόργκαν να χάνει να μια μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος για να το πετύχει.

Νόριτς - Τσέλσι 1-2 

Είχαν περάσει μόλις 39 δευτερόλεπτα στο ματς, όταν ο Κένεντι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους Λονδρέζους και συνάμα το πιο γρήγορο για την φετινή περίοδο!

Είναι τέτοια η αλλαγή ψυχολογίας, που ο Ντιέγκο Κόστα από παλαίμαχο θυμίζει serial killer. Ένας παίκτης που ξεκίνησε την σεζόν με 3 γκολ στα πρώτα 13 ματς με τον Μουρίνιο, βρήκε ξανά δίχτυα (45’, 0-2), με τον Βραζιλιάνο φορ να φτάνει τα 10 τέρματα στα τελευταία 14 ματς!

Η μείωση του σκορ από τον Ρέντμοντ (68’) δεν μπορούσε να αλλάξει την μοίρα του αγώνα, με την Τσέλσι να κάνει για πρώτη φορά φέτος βαθμολογικό άλμα στην 8η θέση, μόλις 8 βαθμούς από την 4η Μάντσεστερ Σίτι! Προλαβαίνει; Με την φετινή Τσέλσι ποτέ δεν ξέρεις...

Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας 2-2

Είχε να κερδίσει από την Boxing Day. Η Κρίσταλ Πάλας είχε πια ανοιχτά ζητήματα με το θέμα παραμονή, μετά από 10 παιχνίδια δίχως ήττα, τα οποία έγιναν 11 στο «Στάδιο του Φωτός» με τον πιο απρόσμενο τρόπο!

Μπορεί η Σάντερλαντ να προηγήθηκε με γκολ του γνωστού μας Ντάμε Εντόι (36’), όμως οι «μαύρες γάτες» έπαθαν μπλακ-άουτ στην επανάληψη. Δύο εύκολα γκολ του Γουίκαμ (61’, 67’) έβαλαν τους Λονδρέζους μπροστά στο σκορ (1-2), όμως πάνω που όλα έδειχναν τέλος του αρνητικού σερί ήρθε ένας… τρελός Ιταλός!

Ακριβώς στο 90’ ο Φάμπιο Μπορίνι με ένα απίστευτο γκολ (μία σέντρα σουτ που δύσκολο να καταλάβει κανείς αν ήταν ηθελημένη) έγραψε το τελικό 2-2, που διατήρησε την Σάντερλαντ, οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 

Άστον Βίλα - Έβερτον 1-3

Κόντρα στην Έβερτον, τα έχασε όλα από πολύ νωρίς, αφού από την ανάπαυλα της αναμέτρησης βρισκόταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Αρχικά ο Φούνες Μόρι με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Μιραλάς στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ, ενώ, το 2-0 έγινε από τον Άαρον Λένον σε ξαφνική επίθεση των «ζαχαρωτών», με τον σκόρερ να παίρνει την ασίστ του Μιραλάς. Μάλιστα, στο δεύτερο γκολ, η μπάλα περνάει κάτω από τα κορμιά των Λέσκοτ και Γκουζάν, με την τύχη να έχει γυρίσει τελείως την πλάτη στους «χωριάτες». Τουλάχιστον, αποσόβησαν ένα τρίτο γκολ απομακρύνοντας πάνω στη γραμμή από προσπάθεια του Οβιέδο...

Με δεδομένο πως η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ήταν αρκετά πιο ξεκούραστη αφού τελευταία φορά είχε παίξει πριν από 10 ημέρες και είχε αναβληθεί το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ λόγω του τελικού του Λιγκ Καπ, ήταν λογικό να μην αντιμετωπίσει δυσκολίες και στο 60' να κάνει τρία τα τέρματά της με τον Ρομέλου Λουκάκου από ασίστ του Φούνες Μόρι. Και σε αυτό το γκολ, τίποτα δεν πήγε καλά για την ομάδα του Ρεμί Γκαρντ που προσπαθούσε ν' απομακρύνει μια εκτέλεση κόρνερ και η μπάλα πήγε στον Μόρι ο οποίος είχε όλο το χρόνο και την άνεση για να βρει τον Βέλγο φορ στην περιοχή. Στο 74' αρκετός κόσμος άρχισε ν' αποχωρεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στον σύλλογο του Μπέρμιγχαμ με σύνθημα «Out the door at 74» και η Έβερτον έκλεισε πολύ ήρεμα τη βραδιά... Το γκολ της μείωσης του σκορ στο τελικό 3-1 από την κεφαλιά του Γκεστέντε στο 79' δεν επηρέασε σε κάτι το ματς...

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής
Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

21:45 Νόριτς - Τσέλσι 1-2

(68' Ρέντμοντ - 1' Κένεντι, 45+1' Κόστα)

21:45 Σάντερλαντ - Κρίσταλ Πάλας 2-2

(36' Εντόι, 90+1' Μπορίνι - 61', 67' Γουίκαμ)

21:45 Άστον Βίλα - Έβερτον 1-3

(79' Γκεστέντ - 5' Φούνες Μόρι, 30' Λένον, 60' Λουκάκου)

21:45 Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον 2-0

(31' Κουκ, 79' Αφόμπε)

21:45 Λέστερ - Γουέστ Μπρομ 2-2

(30' Ντρίνκγουοτερ, 45+1' Κινγκ - 11' Ροντόν, 50' Γκάρντνερ)

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

21:45 Άρσεναλ - Σουόνσι

21:45 Γουέστ Χαμ - Τότεναμ

21:45 Στόουκ - Νιούκαστλ

22:00 Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι

22:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουότφορντ

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags