Ο Γκουστάβο Πογιέτ, μετά τα ντέρμπι, έδειξε ξανά σήμερα πως δεν υπολογίζει καθόλου στον Ντιέγκο Μπουονανότε, τον οποίο άφησε εκτός αποστολής και για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο!
Ο Ουρουγουανός τεχνικός, με βάση τους παίκτες που πήρε στην αποστολή, αποφάσισε να έχει ως εναλλακτική λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή, έναν εκ των Γαλανόπουλο ή Βλαχομήτρο. Τους δυο πιτσιρικάδες δηλαδή από την Κ20 και γι' αυτό και άφησε εκτός αποστολής τον Αργεντινό άσο, ενώ εκτός έμειναν και οι Πλατέλλας – Τζενετόπουλος.
Κατά τα άλλα, ο Μιγκέλ Κορδέρο βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Πογέτ, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή, αν θα βάλει κάτω από τα δοκάρια τον Ανέστη ή τον Μπαρόχα. Γι αυτό και πήρε συνολικά τρεις τερματοφύλακες.
Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ατρόμητο: Μπαρόχα, Ανέστης, Ντούνης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Βλαχομήτρος, Τζεμπούρ, Πέκχαρτ, Αραβίδης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο