Facebook Pixel "Για μας δεν υπάρχει λόγος αναβολής του αγώνα"
| 2016-03-04 21:59:00

"Για μας δεν υπάρχει λόγος αναβολής του αγώνα"

"Για μας δεν υπάρχει λόγος αναβολής του αγώνα"

Κατηγορηματικά αντίθετος με την απόφαση αναβολής του αγώνα του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, μιλώντας στην ΕΤ3. 

Αναλυτικά:

«Περιμέναμε ένα μεγάλο ματς στο Καυτανζόγλειο. Για εμάς δεν υπάρχει λόγος αναβολής του αγώνα. Αν εμείς θεωρούσαμε ότι υπάρχει πρόβλημα ή κίνδυνος για όλους, για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, θα είχαμε πάρει θέση. Θεωρούμε ότι όλα μπορούν να κυλήσουν ομαλά», τόνισε ο Θόδωρος Παπαδόπουλος και συνέχισε:

«Η αστυνομία έκανε εισήγηση στον Υπουργό, όπως σ' όλες τις διοργανώσεις. Μιλήσαμε μ' ολους τους φορείς και το Υπουργείο. Πως μπορούμε να λέμε οτι το ποδόσφαιρο λειτουργεί, όταν δεν γίνονται οι αγώνες;

Ένα μεγάλο μέρος των εσόδων έρχεται από αυτά τα παιχνίδια. Ο οποιοσδήποτε πρέπει να αναλογιστεί ότι υπάρχει κόσμος που δουλεύει γύρω από αυτά τα παιχνίδια. Με μια απόφαση ματαίωσης ή αναβολής δεν επιτυγχάνεται κάτι. Πέρσι είχαμε αντίστοιχο παράδειγμα διακοπής Πρωταθλημάτων, χωρίς όμως να γίνεται τίποτα. Ολοι μαζί μόνο μπορούμε να δούμε πως θα βελτιώσουμε το προϊόν, το ποδόσφαιρο, το πάθος μας» τόνισε.

Ο κ.Παπαδόπουλος κλήθηκε να πάρει θέση και στα όσα λέγονται περί κοινής θέσης των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για το ποδόσφαιρο...

«Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στην «επανάστασή» τους, όλοι τους έχουν τη διαδρομή τους. Ο Ηρακλής έχει νιώσει στο πετσί του την διαφθορά. Όχι για ένα πέναλτι. Για κατηγορίες, για χρόνια που χάθηκαν, οικονομικά, για ανθρώπους που συνελήφθησαν. Ο Ηρακλής γνώρισε πραγματική καταστροφή. Όχι για ένα πέναλτι. Δεν διαφωνώ ότι κι αυτά πρέπει να διορθωθούν. Είναι όμως μεγαλύτερο αυτό που συζητάμε.

Βλέπουμε κι αναφέρουμε το πρόβλημα της διαφθοράς. Με το σωστό και το καλό να συμμαχήσουμε. Όχι να εξυπηρετήσουμε συμφέροντα κάποιου που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη», κατέληξε. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags