Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Γαύρος”, οι “ερυθρόλευκοι” είπαν όχι σε ένα τεράστιο deal τον προηγούμενο μήνα, ανάλογο με την προ διετίας πώληση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ!

Συγκεκριμένα, επρόκειτο για προσφορά 15 εκατομμυρίων ευρώ που έφτασε από ομάδα της Κίνας για την παραχώρηση του Ιντέγε Μπράουν!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η πρόταση “έσκασε” στις αρχές Φεβρουαρίου και οι πρωταθλητές αποφάσισαν να την απορρίψουν για αγωνιστικούς λόγους. Αυτοί έγκεινται στο γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος στη χώρα είχε ήδη ολοκληρωθεί (στην Κίνα ίσχυε συνεχιζόταν μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου) με αποτέλεσμα οι Πειραιώτες να έχουν το δικαίωμα να αντικαταστήσουν τον Νιγηριανό επιθετικό μόνο με ελεύθερο παίκτη. Έτσι, με τον Φινμπόγκασον να έχει ήδη αποχωρήσει και τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ακόμα μέσα στο Europa League, οι διοικούντες δεν θέλησαν να ρισκάρουν αφήνοντας την ομάδα με μόνη διαθέσιμη λύση τον Πουλίδο για την κορυφή της επίθεσης.

Πάντως, πολλοί χρεώνουν το “ντεφορμάρισμα” του Ιντέγε στην άρνηση του Ολυμπιακού να τον παραχωρήσει. Υποστηρίζουν, δηλαδή, πως ο παίκτης είναι “ξενερωμένος” που ο σύλλογος του στέρησε την ευκαιρία να κάνει το συμβόλαιο της... ζωής του, αφού οι Κινέζοι προσέφεραν πολλά χρήματα και στον ίδιο.