Το πρώτο του δυνατό τεστ με τον Βλάνταν Ίβιτς έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
Ο Δικέφαλος προπονήθηκε στην Τούμπα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλή δουλειά στον τομέα της τακτικής. Εκεί είναι που ο Ίβιτς έχει επικεντρώσει την προσπάθειά του, προκειμένου να περάσει στους ποδοσφαιριστές τον δικό του τρόπο προσέγγισης γύρω από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας.
Παράλληλα, ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, έτσι ώστε η ομάδα του να γλιτώσει πιθανούς κινδύνους και να μπορέσει να βρει δίχτυα από τα φάουλ ή τα κόρνερ που κερδίζει.
Σε ό,τι αφορά στους τραυματίες οι Παναγιώτης Γλύκος , Ζάιρο , Γκάρι Ροντρίγκες , Γκόικο Τσίμιροτ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και οι Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ , Δημήτρης Χατζηισαΐας , Δημήτρης Κωνσταντινίδης έκαναν θεραπεία στο γυμναστήριο.
Από εκεί και πέρα, τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκαν οι Γιάννης Σκόνδρας , Εγιάλ Γκολάσα έδειξαν πως ο πρώτος ταλαιπωρείται από μια απλή τενοντίτιδα κι ο δεύτερος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Βελλίδης , Μελίσσας , Βίτορ , Τζαβέλλας , Μαλεζάς , Λέοβατς , Κοροβέσης , Κίτσιου , Χαρίσης , Κάτσε , Τζιόλης , Σάμπο , Αντόνις , Μυστακίδης , Πέλκας , Δημητριάδης, Κάκκο, Αθανασιάδης .
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο