Facebook Pixel "Βόμβα" Βαρούχα για το γκολ του Καμπιάσο! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-03-14 00:00:00

"Βόμβα" Βαρούχα για το γκολ του Καμπιάσο! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Βόμβα" Βαρούχα για το γκολ του Καμπιάσο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έπρεπε να μετρήσει το τέρμα του Αργεντινού, στο 1-1 του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας, ο οποίος διάβασε ζωντανά στο ΣΚΑΪ το σχετικό κανονισμό της OYEΦΑ!

Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει και πάλι για τη διαιτησία, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με 3-1 και τις φωνές του Παναθηναϊκού για οφσάιντ στο 1-1 από τον Καμπιάσο στο 38΄.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Στιλ με δυνατό σουτ, τη στιγμή που ο Τσόρι ήταν σε θέση οφσάιντ εντός περιοχής.

Η μπάλα δεν ήρθε σε επαφή με τον παίκτη του Ολυμπιακού, όμως οι Πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν πως επηρέαζε τη φάση και το οπτικό πεδίο του Άγγλου πορτιέρο.

Γι΄ αυτό, άλλωστε, υπήρξε μικρή καθυστέρηση στην επικύρωση του γκολ, αφού ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία για οφσάιντ, ωστόσο ο Κύζας, αφού συζήτησε μαζί του, πήρε τη φάση πάνω του και έδειξε σέντρα.

Ο Βαρούχας πάντως, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, τόνισε πως δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ του 1-1, καθώς υπήρχε οφσάιντ και εξήγησε γιατί παρουσιάζοντας τον σχετικό κανονισμό της UEFA.

Δείτε το βίντεο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags