Facebook Pixel Ανατροπή με την απόφαση Κοντονή για το κύπελλο;
| 2016-03-15 11:00:00

Ανατροπή με την απόφαση Κοντονή για το κύπελλο;

Ανατροπή με την απόφαση Κοντονή για το κύπελλο;

Τι συμβαίνει με τον Σταύρο Κοντονή και την προσπάθεια για συνάντηση με τους ηγέτες των τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Superleague.

H προηγούμενη προσπάθεια για συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού με τους τέσσερις μεγάλους είχε πέσει στο κενό, ωστόσο, σύμφωνα με την "LiveSport", υπάρχει ανατροπή στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Αλαφούζος και Σαββίδης, δέχθηκαν την πρόσκληση του Σταύρου Κοντονή για συνάντηση και μέσα στις επόμενες ημέρες θα κάτσουν όλοι στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πρώτο μέλημα της συνάντησης είναι να συμφωνήσουν όλοι σε μια διοίκηση της ΕΠΟ που θα εγγυάται την ισονομία, με τους πέντε άνδρες να καλούνται να αποφασίσουν στο νέο πρόσωπο, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γκιρτζίκης.

Εφόσον υπάρξει κλίμα συνεννόησης δεν αποκλείεται ΑΕΚ και Ολυμπιακός να προσπαθήσουν να μεταπείσουν τον Κοντονή για να πάρει πίσω την ματαίωση του Κυπέλλου και να διεξαχθούν κανονικά τα εναπομείναντα ματς, κάτι που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags