Facebook Pixel Τους τρέλανε όλους ο Μελισσανίδης!!
| 2016-03-18 20:51:00

Τους τρέλανε όλους ο Μελισσανίδης!!

Τους τρέλανε όλους ο Μελισσανίδης!!

Ο «Τίγρης» έκανε την έκπληξη της ημέρας και …ανακοίνωσε το καλύτερο δώρο στους φίλους της ΑΕΚ. Κανείς δεν περίμενε πως θα γινόταν τόσο γρήγορα.
 

Το καλύτερο νέο της ημέρας για τους φίλους της ΑΕΚ, ήρθε από την συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν ήδη σε όλα!

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και παρά τις σχετικές προβλέψεις για το αντίθετο, υπήρξε συμφωνία από σήμερα για ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου χαφ μέχρι το 2019!

Το deal έκλεισε σε χρόνο ρεκόρ και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στις κινήσεις του Μελισσανίδη, ο οποίος πήρε πάνω του αυτό το πολύ δύσκολο θέμα και το έκλεισε άμεσα, δίνοντας του σίγουρα ένα πολύ «αναβαθμισμένο» συμβόλαιο και φυσικά αρκετά χρήματα…

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε προσεχώς, ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε πως το συμβόλαιο του Σιμόες ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2017 και ήδη υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Δείτε και το σχετικό post στο facebook, του Υπέυθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέα Δημάτου:

 

 

Ηρθε στην ΑΕΚ χωρίς φιέστες αεροδρομίου, ήρεμα, ταπεινά και χαμογελαστά. Οπως διαχρονικά έχουν γίνει οι καλύτερες μεταγραφές στην ιστορία της.

Δημοσιεύτηκε από Andreas Dimatos στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags