Facebook Pixel Ξεκάθαρο μήνυμα σε Ιβάν για ΠΑΟ και ΑΕΚ!
| 2016-03-20 20:28:00

Ξεκάθαρο μήνυμα σε Ιβάν για ΠΑΟ και ΑΕΚ!

 Ξεκάθαρο μήνυμα σε Ιβάν για ΠΑΟ και ΑΕΚ!

Στο παιχνίδι με την Καλλονή η Θύρα 4 έστειλε το δικό της μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη σχετικά για την «συμμαχία» με τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη.
 

Την αντίθεσή τους στην …συμμαχία του Ιβάν Σαββίδη με τους Γιάννη Αλαφούζο και Δημήτρη Μελισσανίδη έδειξαν για ακόμα μία φορά οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο παιχνίδι με την Καλλονή (3-0).

Το ματς είχε «καθαρίσει» σχετικά νωρίς και έτσι στο δεύτερο ημίχρονο, η εξέδρα της Θύρα 4 ασχολήθηκε στα συνθήματά της αποκλειστικά με… εξωαγωνιστικά θέματα. Πρώτα ξεκίνησαν τα υβριστικά συνθήματα για τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, μετά συνέχισαν με Ολυμπιακό και Βαγγέλη Μαρινάκη και έκλεισαν με… Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, φώναξαν υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου και του Δημήτρη Μελισσανίδη, ενώ ακολούθησε και το σύνθημα που αναφέρει ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ, είναι αποκλειστικά και μόνο οι οπαδοί του.

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν, η Θύρα 4 προσπάθησε για ακόμα μία φορά να δείξει στον Ιβάν Σαββίδη ότι δεν τον στηρίζει στην περιβόητη συμμαχία με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και ότι τον θέλουν μόνο του στον «αγώνα» για την αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΒΟΜΒΑ: Μεγάλη ελληνική ομάδα για Φουστέρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags