Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, το πιο hot όνομα από την ελληνική αγορά είναι εκείνο του Απόστολου Βέλλιου.

Τόσο γιατί φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα του Ηρακλή, ενώ σε πολύ νεαρή ηλικία έχει εμπειρία από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όσο και γιατί όλες οι μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα τον θέλουν στο ρόστερ τους...

Ο ίδιος επιμένει ότι για την ώρα τον ενδιαφέρει μόνο ο Ηρακλής και πως δεν αποκλείει το τέλος της σεζόν αν αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη, να είναι ξανά για ομάδα του εξωτερικού.

Παρόλα αυτά γίνονται διάφορες κουβέντες και ζυμώσεις για την περίπτωσή του, με το σενάριο που κυκλοφορεί στην πιάτσα τις τελευταίες ημέρες, να αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα του "γηραιού"!

Μάλιστα, άφησαν να διαρρεύσει και το ποσό που σκοπεύουν να δώσουν για να δελεάσουν τη διοίκηση του θεσσαλονικιώτικου συλλόγου, για να δούνε αντιδράσεις, που φτάνει στις 600 χιλ. ευρώ!

Μόλις το έμαθαν στον Ηρακλή, από ανθρώπους που κινούνται στην μανατζερική πιάτσα, έβαλαν τα γέλια σαν να είχαν ακούσει κάποιο ανέκδοτο, όπως έλεγαν κάποιοι χαρακτηριστικά!

Τιμή για την έναρξη κουβέντας στον "γηραιό", είναι το 1,5 εκ. ευρώ...

Με τόσα πρέπει να πάει μία ομάδα στη Θεσσαλονίκη, για να εξεταστεί αν υπάρχει η προοπτική να αποκτήσει τον Βέλλιο!

Για αυτό και από την πλευρά του Ηρακλή, έστειλαν μήνυμα (οι διοικήσεις των δύο ομάδων δεν έχουν μιλήσει απευθείας) να μην μπούνε στον κόπο από τον Παναθηναϊκό να ονειρευτούν με τη φανέλα της ομάδας τους τον Βέλλιο, με τέτοιο ποσό...