Facebook Pixel Τι εννοεί ο Εσιέν;
| 2016-03-21 21:09:00

Τι εννοεί ο Εσιέν;

Τι εννοεί ο Εσιέν;

Ο Μάικλ Εσιέν με μια ανάρτηση του στο Instagram γέννησε και πάλι ερωτηματικά όσον αφορά στο μέλλον του στον Παναθηναϊκό...

Ο Γκανέζος μέσος ουσιαστικά θεωρείται «ξένο σώμα» στον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός από το επίκεντρο της κριτικής στο οποίο βρίσκεται, υπάρχουν και μεταγραφικά σενάρια που τον συνδέουν με ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, πρόσφατα, και παλαιότερα με ομάδες από την Κίνα και την Αυστραλία.

Πέρα από τη διάψευση για το επεισόδιο με τον Στραματσόνι, η πλευρά του Εσιέν δεν έχει πάρει θέση για όσα λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο τη Δευτέρα (21/03) ο Γκανέζος ανάρτησε στο προφίλ του στο Instagram μια φράση, χιουμοριστική κυρίως, με την οποία έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά.

«Η κοινή λογική είναι σαν το αποσμητικό. Αυτοί που τη χρειάζονται περισσότερο δεν τη χρησιμοποιούν». Έγραφε το μήνυμα που ανάρτησε ο Εσιέν ενώ ο ίδιος πρόσθεσε: «Είναι μια αστεία φράση, αλλά είναι τόσο αληθινή», προκαλώντας ακόμα περισσότερα ερωτηματικά…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags