• Στο παιχνίδι της Τρίπολης ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά. Αλλά με δύο καλά τελειώματα ενός εξτρέμ, του Ερνάνι, έκανε ένα διπλό, εκεί όπου μην ξεχνάμε ο ΠΑΟΚ έχασε κι η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0.

• Στο ντέρμπι πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη, με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός όταν μπήκε μέσα ένας άλλος εξτρέμ του, ο Πάρντο, έκανε τη διαφορά κι αμέσως έγινε πολύ πιο επικίνδυνος και στο τέλος έκανε 3-1 το 1-1.

• Στο ντέρμπι Κυπέλλου στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ, η νίκη για τον Ολυμπιακό ήρθε από ένα γκολ του Φουστέρ, ενός παίκτη που μπορεί να μην είναι κλασικός εξτρέμ, αλλά εδώ και χρόνια έχει μάθει να παίζει στα πλάγια.

• Προς τι αυτές οι σκέψεις; Πολύ απλά γιατί ο Ολυμπιακός έπαιξε τα δύο σπουδαιότερα παιχνίδια του στο β΄ μισό της σεζόν, εκείνα με την Άντερλεχτ, χωρίς τους περισσότερους πλάγιους παίκτες του! Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι και δεν ήταν στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα για τα δύο παιχνίδια ούτε ο Πάρντο, ούτε ο Ερνάνι, ενώ ο Ντουρμάζ τραυματίστηκε με το που ξεκίνησε το β΄ ημίχρονο της ρεβάνς στον Πειραιά! Κι ο Φουστέρ δεν είχε καν δηλωθεί στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για το Γιουρόπα Λιγκ.


• Δηλαδή, ο Ολυμπιακός είχε στους δύο κρίσιμους ευρωπαϊκούς αγώνες του από τους ακραίους παίκτες του, μόνο τον Σεμπά και τον Ντουρμάζ, μέχρι που κτύπησε κι αυτός. Με τον Σεμπά να βλέπουμε όλοι ότι δεν είναι και τα καλύτερά του, εδώ και καιρό κι ούτως η, άλλως δεν μας έχει δείξει μεγάλες ικανότητες στο γκολ και τις ασίστ.

• Κάτω από αυτές τις συνθήκες, και με τον Ιντέγε να σημαδεύει το δοκάρι στις Βρυξέλλες, ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις ένα γκολ σε εκείνα τα δύο παιχνίδια-κι αυτό από πέναλτι.

• Με ένα γκολ πώς να περάσεις, ειδικά όταν ο γκολκίπερ σου στο ένα ματς κάνει δώρο, πιο δώρο δεν γίνεται, το μοναδικό γκολ του αγώνα και στο άλλο, με το ματς στην παράταση, φεύγει από την εστία του, πάει στο κόρνερ χωρίς λόγο κι αντί να πετάξει την μπάλα αράουτ, κάνει πάσες…

Πηγή: SportFM.gr