Facebook Pixel Ποια Μπενφίκα; 15 μύρια για Μήτρογλου!
| 2016-03-24 10:52:00

Ποια Μπενφίκα; 15 μύρια για Μήτρογλου!

Ποια Μπενφίκα; 15 μύρια για Μήτρογλου!

Μπορεί χθες να γράφτηκε πως η Μπενφίκα συμφώνησε με τον Κώστα Μήτρογλου, αλλά φαίνεται πως στο τραπέζι υπάρχει νέα τεράστια πρόταση από ομάδα της Premier League!

Ο Έλληνας επιθετικός έχει τρελάνει με τις επιδόσεις του την Μπενφίκα (16 γκολ σε 25 συμμετοχές στο πρωτάθλημα) και όπως είναι λογικό η πορτογαλική ομάδα θέλει να τον κλείσει από την Φούλαμ όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Χθες, βγήκε η είδηση ότι οι "αετοί" θα τον αποκτήσουν από την αγγλική ομάδα προσφέροντάς του συμβόλαιο 1,7 εκ. ευρώ, ωστόσο σε σημερινό ρεπορτάζ της "Live Sport" αναφέρεται ότι υπάρχει πρόταση από ομάδα της Premier League η οποία είναι ηγεμονική.

Η ενδιαφερόμενη φέρεται να προσφέρει 15 εκατομμύρια ευρώ στην Φούλαμ για να πάρει τον Μήτρογλου, δίνοντάς του συμβόλαιο με 2 εκ. ετήσιες απολαβές!

Όπως καταλαβαίνετε το σίριαλ μόλις ξεκίνησε, όμως όλα είναι στο χέρι της Μπενφίκα, αφού έχει έγγραφο το οποίο αποδεικνύει πως αν καταβάλει τα χρήματα της οψιόν (7 εκ.) τον επόμενο 1,5 μήνα, τότε αποκτά και τον παίκτη.

Γι' αυτό τον λόγο η Φούλαμ έχει διαμηνύσει στον Μήτρογλου να περιμένει, αφού η πρόταση της ομάδας από την Πρέμιερ θα έρθει προς τα τέλη Μαϊου, με τον βασικό επιθετικό της να αποχωρεί.

Ποια να είναι, άραγε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags