Facebook Pixel Trollάρισμα Αλαφούζου λίγο πριν το οριστικό φιάσκο!
| 2016-03-24 13:58:00

Trollάρισμα Αλαφούζου λίγο πριν το οριστικό φιάσκο!

Trollάρισμα Αλαφούζου λίγο πριν το οριστικό φιάσκο!

ΔΕΝ θα πιστέψετε τι ενημέρωσε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, λίγο πριν από την οριστική ακύρωση της σημερινής συνάντησης!

Αυτά που βιώνουμε από το πρωί της Πέμπτης, είναι αστεία...

Πάμε ξανά: Ο Μαρινάκης ενημέρωσε ότι δεν θα δώσει το "παρών" στη συνάντηση με τους Μελισσανίδη - Σαββίδη και Κοντονή, για συγκεκριμένους λόγους.

Στη συνέχεια ο Μελισσανίδης ενημέρωσε από τη δική του πλευρά ότι επίσης δεν θα δώσει το "παρών" στη συνάντηση, γιατί δεν θεωρεί ισάξιους συνομιλητές του τους Βρέντζο και Γιαννίκό. Οι οποίοι, by the way, δεν θα πήγαιναν στο ραντεβού έτσι κι αλλιώς...

Στο μεταξύ και ο Σαββίδης έκανε γνωστό ότι δεν θα συμμετάσχει, από τη στιγμή που δεν θα είναι όλοι όσοι είχαν προσκληθεί και είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν.

Και, τι έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα; Πως ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε ότι θέλει να δώσει το "παρών" (!!!), όταν έμαθε ότι δεν θα συμμετάσχει στο ραντεβού ο Μαρινάκης!

Τελικά, βέβαια, η συνάντηση ακυρώθηκε τελείως, αλλά όλα αυτά δείχνουν κατά πόσο θα μπορούσε να υπάρξει συνεννόηση, ακόμα κι αν το ραντεβού είχε πραγματοποιηθεί!..

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags