Facebook Pixel Ατάκα για Μαρινάκη που θα συζητηθεί!
| 2016-03-27 00:03:00

Ατάκα για Μαρινάκη που θα συζητηθεί!

Ατάκα για Μαρινάκη που θα συζητηθεί!

Ο Κώστας Καραπαπάς, ίσως, για πρώτη φορά σχολιάζει δημόσια τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι είπε!

Με αφορμή την συνεχιζόμενη κοινωνική δράση του Ολυμπιακού και τα όσα έχει κάνει για τους Πρόσφυγες στο Λιμάνι του Πειραιά, μίλησε ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς, τονίζοντας πως ο σύλλογος θα προσφέρει για ακόμη πολλά χρόνια.

Στις δηλώσεις του, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ σχολίασε για πρώτη φορά τα δημοσιεύματα και την φημολογία, που θέλουν κάποια στιγμή τον Βαγγέλη Μαρινάκη να «απομακρύνεται» από τον σύλλογο. Η απάντηση του ήταν αποστομωτική: «Ο κ. Μαρινάκης θα είναι για πολλά ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε ούτε από «πολέμους», ούτε από συκοφαντίες και συνεχίζουμε»!

Αναλυτικά το συγκεκριμένο κομμάτι των δηλώσει του: «Αυτή η κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού θα υπάρχει όσο είναι ο κ. Μαρινάκης στον σύλλογο και ο κ. Μαρινάκης θα είναι για πολλά ακόμη χρόνια στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν καταλαβαίνουμε ούτε από «πολέμους», ούτε από συκοφαντίες και συνεχίζουμε. Όπως βλέπετε ο Ολυμπιακός μεγαλώνει διαρκώς στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Να θυμίσω πως εφέτος είχαμε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ. Συνεχίζουμε να σαρώνουμε τους τίτλους στην Ελλάδας και από εκεί και πέρα η κοινωνική προσφορά εντείνεται και συστηματικά θα αυξάνεται. Ο Ολυμπιακός από τη φύση του και από τη λογική του ονόματός του πρέπει να συνδέει τον ανθρωπισμό με τον αθλητισμό και να προάγει της αξίες που πρεσβεύει και η Ελλάδα. Ο αθλητισμός πρέπει να’ ναι η αφορμή να προσφέρεις στην κοινωνία. Αυτή ήταν και η αρχική λογική του αθλητισμού από τους πρώτους Ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας. Η ειρήνη και η εκεχειρία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια ευρωπαϊκή ματσάρα θυμήθηκε ο Τζόλε; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags