Facebook Pixel Σκάει deal πολλών εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό!
| 2016-03-27 14:00:00

Σκάει deal πολλών εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό!

Σκάει deal πολλών εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό!

ΟΙ Πειραιώτες έχουν αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, που γνωρίζει πολύ καλά πώς να σταθεί το υψηλότερο επίπεδο!

Ο Ολυμπιακός είναι τοπ ελληνική ομάδα και μία από τις μεγάλες ευρωπαϊκές, καθώς κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, έχει αποκτήσει τη στάμπα της ομάδας που πουλάει τους ποδοσφαιριστές της και, μάλιστα, σε καλές τιμές.

Γιατί είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει ένας καλός ποδοσφαιριστής, σε ηλικία που του το επιτρέπει, ότι μέσω του Ολυμπιακού μπορεί να βρεθεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και μία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Κάπως έτσι το τελευταίο διάστημα έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, μέσω διεργασιών που γίνονται στην πιάτσα των μάνατζερ, το θέμα της απόκτησης του Ομάρ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Νορβηγός άσος είχε βρεθεί στη λίστα τους αγγλικού συλλόγου και στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, αλλά το θέμα του δεν είχε προχωρήσει τότε.

Όπως θα θυμάστε, άλλωστε, οι "ερυθρόλευκοι" είχαν βγάλει προς τα έξω ότι ζητάνε για τον Ομάρ ένα ποσό 13+ εκ. ευρώ, καθώς πρόκειται για εξαιρετικό παικτη που έχει πολύ ανεβασμένες ποδοσφαιρικές μετοχές.

Σύμφωνα με όσα ακούγονται ξανά στην πιάτσα, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένοι το προσεχές καλοκαίρι να βρεθούν στην πόρτα του Ολυμπιακού, για να ζητήσουν επίσημα τον Ομάρ.

Οι Πειραιώτες δεν καίγονται να πουλήσουν κανέναν παίκτη τους, αλλά τα δεδομένα σας τα γράψαμε ήδη: Αν έρθει πρόταση, επίσημη, με 13+ εκ. ευρώ, τότε όλα είναι πιθανά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags