Facebook Pixel Tρελό δημοσίευμα για το μέλλον του Ρομπέρτο!
| 2016-03-29 10:22:00

Tρελό δημοσίευμα για το μέλλον του Ρομπέρτο!

Tρελό δημοσίευμα για το μέλλον του Ρομπέρτο!

Με ποια ομάδα εμπλέκεται ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και τι σχέση έχει σε αυτό, πρώην τεχνικός των Πειραιωτών!

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον Ρομπέρτο και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός πορτιέρο έχει δηλώσει απόλυτα ευχαριστημένος στους Ερυθρόλευκους, τους οποίους θεωρεί "οικογένεια", αλλά φυσικά και δεν θα έλεγε "όχι" σε κάποια πρόταση από σπουδαία ομάδα του εξωτερικού.

Κάτι τέτοιο αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η "Goal", κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Ρομπέρτο, η οποία τον έχει σε περίοπτη θέση στην  μεταγραφική της λίστας.

Βέβαια, πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, καθώς οι "νυχτερίδες" δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα ελέω και της μη συμμετοχής τους στην Ευρώπη τη νέα χρονιά, αλλά σημαντικό ρόλο σε μια τέτοια κίνηση μπορεί να παίξει και ο Μίτσελ, ο οποίος ακούγεται ότι ενδέχεται να αναλάβει την Βαλένθια.

Σε τέτοια περίπτωση ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του Ρομπέρτο, βάζοντας δύσκολα στους Ερυθρόλευκους.

Παρόλα αυτά, η ρήτρα του Ισπανού βρίσκεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ και όλα είναι στο χέρι του Ολυμπιακού το αν θα δώσει το "οκ" για παραχώρηση του παίκτη. Το σίγουρο είναι ότι για να φύγει ο Ρομπέρτο θα πρέπει να φτάσει τα γραφεία των πρωταθλητών μια πολύ δελεαστική πρόταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags