Facebook Pixel Νέα τοποθέτηση Κοντονή για Grexit και Τσίπρα!
| 2016-03-31 19:00:00

Νέα τοποθέτηση Κοντονή για Grexit και Τσίπρα!

Νέα τοποθέτηση Κοντονή για Grexit και Τσίπρα!

Ξεκάθαρος ο Υφυπουργός για την στάση της Κυβέρνησης. Ποιο μήνυμα στέλνει σε ΕΠΟ - FIFA και τι «απαντάει» στα σενάρια που θέλουν τον Πρωθυπουργό να τον… αλλάζει.
 

Ο Σταύρος Κοντονής με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού έκανε τα εγκαίνια στην έκθεση Sportexpo που γίνεται στην Θεσσαλονίκη στον χώρο της ΔΕΘ και όπως ήταν λογικό δέχθηκε δεκάδες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για το θέμα του Grexit.

Σχετικά με το επίμαχο ζήτημα ο κ. Κοντονής όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα τελευταία γεγονότα ανέφερε: «Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει βήμα πίσω! Είναι πιθανό η ΕΠΟ αν δεν αλλάξει στάση τις επόμενες ημέρες να αποβληθεί από όλες τις διεθνείς διοργανώσεις. Είναι εντολή του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να μπει τέλος στην διαφθορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο»!

Και συνέχισε: «Θέλω να τονίσω για τα μαύρα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τον ελληνικό αθλητισμό πως, εάν η ΕΠΟ δεν πάρει άμεσα, τώρα, εκείνα τα μέτρα που θα πιστοποιούν ότι το καθεστώς της αδιαφάνειας, της διαφθοράς, της αναξιοπιστίας και της καχυποψίας θα λάβει τέλος, τότε είναι πολύ πιθανό, τις επόμενες μέρες, η ΕΠΟ να αποβληθεί από τις διεθνείς ομοσπονδίες».

Ουσιαστικά, με τη νέα του τοποθέτηση, ο Σταύρος Κοντονής επιβεβαιώνει πως… τρέχουμε με 1000 για Grexit, ενώ απαντάει και στις πληροφορίες που θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να τον αντικαθιστά, καθώς άφησε να εννοηθεί πως ο Πρωθυπουργός τον στηρίζει απόλυτα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags