Facebook Pixel Τρελό «χουνέρι» σε Σίλβα ετοιμάζει η ΑΕΚ!
| 2016-03-31 20:01:00

Τρελό «χουνέρι» σε Σίλβα ετοιμάζει η ΑΕΚ!

Τρελό «χουνέρι» σε Σίλβα ετοιμάζει η ΑΕΚ!

Η Ένωση «κυνηγάει» ποδοσφαιριστή, που μέχρι πρότινος βρισκόταν πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, μετά από εισήγηση του Πορτογάλου κόουτς.

Έτοιμη να μπει πολύ δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι εμφανίζεται η ΑΕΚ, η οποία …χτενίζει την ευρωπαϊκή αγορά και ψάχνει παίκτες σε καλή ηλικία, όχι ιδιαίτερα ακριβούς και με πλούσιο ταλέντο, ώστε να μπορεί αργότερα να τους πουλήσει ακριβά.

Κάπως έτσι λοιπόν, προέκυψε στη λίστα της Ένωσης και το όνομα του Λεονάρντο Μπονατίνι, του τρίτου σκόρερ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, τον οποίο θα δουν από κοντά την Κυριακή οι Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο στην αναμέτρηση της Εστορίλ με την Πάκος Φερέιρα.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος έχει πετύχει 15 γκολ σε 26 συμμετοχές, εκ των οποίων τα 10 ήταν τέρματα με τα οποία άνοιξε το σκορ, ενώ μόλις τρία εξ αυτών έχουν προέλθει με πέναλτι.

Ο Μπονατίνι λοιπόν, είχε απασχολήσει πρόσφατα και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είχε προτείνει, σύμφωνα με όλα τα ρεπορτάζ, ο Μάρκο Σίλβα στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, ο 22χρονος φορ ουδέποτε βγήκε από την λίστα των Ερυθρολεύκων, απλά η περίπτωση του έχει «παγώσει» προσωρινά, αφού στο Λιμάνι ψάχνουν κάτι καλύτερο. Ωστόσο, αν τον δει ο Σίλβα στα κιτρινόμαυρα, σίγουρα δεν θα… πετάξει από την χαρά του.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως ο Μπονατίνι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018 και η τιμή του κοστολογείται περί τα 2 εκατ. Ευρώ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο όνομα-βόμβα για την επίθεση του Παναθηναϊκού!
 




Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags