Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Ας τους πει να αποχωρήσουν ο Ολυμπιακός
| 2016-04-02 18:14:00

ΚΟΛΚΑΣ: Ας τους πει να αποχωρήσουν ο Ολυμπιακός

ΚΟΛΚΑΣ: Ας τους πει να αποχωρήσουν ο Ολυμπιακός

Μόλις κατανοήσει ο Ολυμπιακός πως πάει να χάσει τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κατανοήσουν και οι συνεργάτες του πως τον έχουν απέναντί τους. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

Αυτή τη φορά είμαστε στα όρια του Grexit και αυτό γιατί προφανώς η κυβέρνηση κατάλαβε πως δεν μπορεί να είναι στη μέση μίας κόντρα επιχειρηματιών που θα κλιμακωθεί σε ακραία μορφή σύντομα αν δεν αλλάξει η κατάσταση.

Επίσης, είναι σαφές πως έχει πιάσει τον παλμό της κοινής γνώμης. Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να ανεχτεί την κατάσταση πλέον. Και στην Αγγλία άλλωστε, κάτι τέτοιο συνέβη την δεκαετία του 80΄με αφορμή τον χουλιγκανισμό και γεννήθηκε το σημερινό καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Πολλοί πίστευαν πως ο Κοντονής δεν έχει τις πλάτες του Τσίπρα όμως διαψεύστηκαν. Και τώρα έσφιξαν γιατί αντιλαμβάνονται πως αν δεν σταματήσουν να στηρίζουν τα φαντάσματα, θα χάσουν πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κοντονής λογικά έστρεψε την πίεση προς την ΕΠΟ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και στο ότι θέλει, είναι σαφές πως υπάρχει και το κομμάτι της πίεσής του να αποχωρήσουν κάποια μέλη της ομοσπονδίας που έχουν θέματα με τη δικαιοσύνη.

Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα βέβαια αλλά είναι μία αρχή. Μόλις κατανοήσει ο Ολυμπιακός πως πάει να χάσει τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κατανοήσουν και οι συνεργάτες του πως τον έχουν απέναντί τους. Αρκεί να κρατήσει η κυβέρνηση.

Στα του ΠΑΟΚ, την Κυριακή έρχεται ένα παιχνίδι που η ομάδα πρέπει να πάρει. Η τιμωρία την έφερε σε μεγάλη δυσκολία και δεν υπάρχουν περιθώρια. Η διακοπή μάλλον ευνοεί τον Πανιώνιο που έχει και μικρό ρόστερ, άρα χρειαζόταν ξεκούραση, αλλά και λίγους διεθνείς, δηλαδή ο Ουζουνίδης δούλεψε δύο εβδομάδες πάνω σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ίβιτς από την πλευρά του δεν αλλάζει πολλά, για μένα μοναδικό ερωτηματικό είναι το ποιος θα παίξει αριστερό εξτρέμ και η ομάδα πρέπει να μπει για να πάρει το παιχνίδι.

Όλα τα φετινά παιχνίδια με τον Πανιώνιο είχαν την ίδια μορφή και στα τρία ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ουσιαστικά και απλά δέχτηκε γκολ στις δύο καθαρές φάσεις που είχε ο αντίπαλος.

Τα πάντα ξεκινάνε από την αμυντική ισορροπία και από τη στιγμή που ο Κλάους φαίνεται πως συνήλθε και επιστρέφει ο Ροντρίγκες, εκτιμώ πως υπάρχει ο τρόπος να πάρουμε το παιχνίδι ελέγχοντάς το, αρκεί οι παίκτες κλειδί να είναι σε υποφερτή μέρα.

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags