Facebook Pixel Μεταγραφή - έκπληξη για Τζαβέλλα!
| 2016-04-06 10:45:00

Μεταγραφή - έκπληξη για Τζαβέλλα!

Μεταγραφή - έκπληξη για Τζαβέλλα!

Μετά από τόσα που έχει ακούσει στην Ελλάδα, ο διεθνής άσος ετοιμάζεται το καλοκαίρι να φύγει από τον ΠΑΟΚ και να μετακομίσει σε μεγάλο πρωτάθλημα! Ποια ομάδα τον τσεκάρει;

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει ακούσει πολλά από τότε που επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για χάρη του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο από τους οπαδούς του Δικεφάλου, αλλά και γενικά από τους φιλάθλους των άλλων ομάδων για τη συμπεριφορά που δείχνει εντός γηπέδων.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι μετά από μία ακόμα κακή χρονιά στον ΠΑΟΚ, που δεν έλειψε η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του, είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Τούμπα.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο διεθνής αμυντικός δε θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του και, μάλιστα, σε ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το Καμπιονάτο. 

Όπως λέγεται, η Αταλάντα είναι μία ομάδα που ενδιαφέρεται πολύ ζεστά για τον Γιώργο Τζαβέλλα και τον έχει παρακολουθήσει σε αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Ο ιταλικός σύλλογος, που βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας, μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, ψάχνει για ενίσχυση στην άμυνα και ο Έλληνας άσος φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του.

Πάντως, το πιο πιθανό είναι ο παίκτης να επιδιώξει να "σπάσει" το συμβόλαιό του για να πάρει μεταγραφή και όχι να πληρώσει η Αταλάντα για να τον αποκτήσει, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2017. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Όχι" του Μπακασέτα στον ΠΑΟΚ! 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags