Facebook Pixel ΚΟΛΚΑΣ: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, έτσι δεν πας πουθενά ρε ΠΑΟΚ
| 2016-04-11 20:35:00

ΚΟΛΚΑΣ: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, έτσι δεν πας πουθενά ρε ΠΑΟΚ

ΚΟΛΚΑΣ: Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, έτσι δεν πας πουθενά ρε ΠΑΟΚ

Απέναντι σε έναν αντίπαλο παραλία εδώ και δέκα μέρες, δεν δικαιολογείται σε καμία των περιπτώσεων αυτή η εικόνα από πλευράς ασπρόμαυρων. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας

O ΠΑΟΚ νομίζω πως χθες εξασφάλισε την παρουσία του στα πλέι οφς, κάτι που θα επικυρωθεί σήμερα με την απόφαση της δευτεροβάθμιας πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ η οποία δεν γίνεται να μη μειώσει την ποινή από πέντε σε τρεις πόντους. Δεν έχει λογική η απόφαση της πρωτοβάθμιας.

Αυτό που σίγουρα προβληματίζει είναι η εικόνα της ομάδας η οποία κακά τα ψέματα, δημιουργικά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί απέναντι στον νεαρό Μανωλά, τον Μαχαίρα και τον γόνο της οικογένειας Μάγκα.

Μισή ώρα για να κάνει καθαρή φάση, πρώτο γκολ με Λέοβατς να πιάνει μία πατσαβουριά σε μία φάση του αγώνα που η ομάδα δεν έπαιζε απολύτως τίποτα.

Μεγάλες αποστάσεις, καθόλου ομαδικό πνεύμα, ελάχιστη κίνηση και προσωπικότητα μηδέν ειδικά από τη μέση και μπροστά. Απέναντι σε έναν αντίπαλο παραλία εδώ και δέκα μέρες, δεν δικαιολογείται σε καμία των περιπτώσεων αυτή η εικόνα.

Ευτυχώς για τον ΠΑΟΚ κέρδισε, ευτυχώς κέρδισε και ο ΠΑΣ, ευτυχώς δεν κέρδισε η Τρίπολη και όλα αυτά, γιατί αν έπρεπε να υπάρξει υποχρέωση νίκης στον Πλατανιά, χλωμούς μας έβλεπα.

Είχα την αίσθηση πως θα πάμε με 4-2-3-1 σε αυτό το παιχνίδι και τον Πέλκα στη θέση του, όμως η αλήθεια είναι πως με τον νεαρό στη πλευρά μάλλον η παρουσία του Κοροβέση ήταν πιο ουσιαστική στη φυσική του θέση.

Από την άλλη, η προσπάθεια του Πέλκα να παίξει στον άξονα ξέχωρα από το σύστημα, ήταν αναποτελεσματική και γιατί πίσω του παίζουν ουσιαστικά τρία εξάρια με τον Χαρίση μόνο να έχει κάποιες δημιουργικές ικανότητες.

Στα πλέι οφς δεν μπορούμε να πάμε έτσι. Η επιστροφή του Μακ σε συνδυασμό με την παρουσία του Κλάους και ίσως του Μπερμπάτοφ, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως πιο ισορροπημένος ΠΑΟΚ θα είναι με το 4-2-3-1 εκτός κι αν ο Τσίμιροτ ως 8άρι αντί του Κάτσε δώσει κάτι διαφορετικό. Που δύσκολα να συμβεί.

Από εκεί και πέρα, ακούγεται πως η ομάδα ενδέχεται να πάει για μία μίνι προετοιμασία ενόψει πλέι οφς. Νομίζω πως σε αυτή τη φάση, εκτός από σωματική κούραση υπάρχει και η ψυχολογική. Όταν είσαι στα γήπεδα δέκα σερί μήνες και έχεις άλλον έναν μπροστά σου, στις δύο εβδομάδες κενού, δίνεις ένα σεβαστό ρεπό αρκετών ημερών και επαναφέρεις σχετικά φρέσκια την ομάδα.

Το να την κλείσεις σε ξενοδοχείο μία εβδομάδα μάλλον είναι λάθος σε αυτό το τάιμινγκ. Αυτή είναι η αίσθησή μου και την καταγράφω.

Metrosport 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags