Ο Μάρκο Σίλβα θα παραμείνει στον Ολυμπιακό, αν δεν προκύψει κάποιο Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τον Παρτογάλο τεχνικό να καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του ενόψει της νέα σεζόν.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών φέρεται να έχει πάρει ήδη κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τον νέο Ολυμπιακό και, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο μεταγραφικό του πλάνο δε συμπεριλαμβάνεται ένας κορυφαίος παίκτης της Σούπερ Λιγκ.

Ο λόγος για τον Απόστολο Βέλλιο, ο οποίος, αν και έχει κάνει σούπερ εμφανίσεις με τον Ηρακλή, δε συγκινεί τον Πορτογάλο τεχνικό που έχει κάνει αρνητική εισήγηση προς την "ερυθρόλευκη" διοίκηση.

Από τον Ολυμπιακό πρότειναν τον Έλληνα φορ στον νεαρό τεχνικό, μιας και είναι γεγονός ότι βρίσκεται στα στόχαστρο και των υπόλοιπων μεγάλων ελληνικών ομάδων, ωστόσο ο Πορτογάλος είπε στους ανθρώπους του συλλόγου να μην ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ο Μάρκο Σίλβα είχε την ευκαιρία να τσεκάρει από κοντά τον Απόστολο Βέλλιο στο πρόσφατο ματς στο "Καυταντζόγλειο" και δεν έμεινε καθόλου ευχαριστημένος απ΄ όσα είδε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το γεγονός, όμως, ότι ο Πορτογάλος τεχνικός "έκοψε", σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, το "κανόνι" του Γηραιού, ανοίγει διάπλατα το δρόμο στον Παναθηναϊκό να "χτυπήσει" τον παίκτη!

Οι Πράσινοι δεδομένα γλυκοκοιτάζουν τον σούπερ σταρ του Ηρακλή και μάλιστα γράφτηκε σήμερα ότι σκοπεύουν να προσφέρουν μέχρι και 1 εκατομμύριο ευρώ συν έναν παίκτη (Καλτσάς) για να τον αποκτήσουν. Η είδηση, λοιπόν, ότι ο αιώνιος αντίπαλος αποσύρει -λόγω Μάρκο Σίλβα- το ενδιαφέρον του, κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο στο Τριφύλλι.

Γιατί σε περίπτωση που ο τεχνικός των πρωταθλητών άναβε το "πράσινο φως" για την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου, θα ήταν πολύ δύσκολο, έως απίθανο, για τον Παναθηναϊκό να κοντράρει, σε οικονομικό επίπεδο, τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος Έλληνας άσος από Ολυμπιακό με χουνέρι Σίλβα!