Facebook Pixel Έτσι... αγαπάει το λιμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-04-15 00:03:00

Έτσι... αγαπάει το λιμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έτσι... αγαπάει το λιμάνι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επική πρόκριση με ολική ανατροπή της Λίβερπουλ επί της Ντόρτμουντ. Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ από το 0-2 και το 1-3 , γύρισε το ματς σε 4-3 με γκολ του Λοβρέν στις καθυστερήσεις και πέρασε στους “4” του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λίβερπουλ πέτυχε μια εκπληκτική ανατροπή στη ματσάρα του Άνφιλντ, πήρε τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά! Βιγιαρεάλ και Σαχτάρ διπλασίασαν τις νίκες τους και θα συνοδεύσουν τους Λιβερπούλιανς στην αυριανή κλήρωση.


Λίβερπουλ - Ντόρτμουντ 4-3


Σε ένα παιχνίδι με τρομερό ρυθμό το σκορ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει από το πρώτο ημίχρονο. Και αυτό γιατί οι Γερμανοί αιφνιδίασαν τους Άγγλους με δυο γρήγορα γκολ από Μιχιταριάν (5') και Ομπαμεγιάνγκ (9΄) παίρνοντας προβάδισμα νωρίς νωρίς. Οι δυο ομάδες είχαν μπόλικες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα αλλά τις σπατάλησαν. Η Λίβερπουλ ξαναμπήκε στο παιχνίδι με το γκολ του Οριγκί στο 48', αλλά ο Ρόις φάνηκε να τελειώνει τις κόκκινες ελπίδες γράφοντας το 3-1 στο 57'. Παρ' όλα, οι Άγγλοι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν σε 3-2 με το υπέροχο πλασέ του Κουτίνιο λίγο έξω από την περιοχή (66'), ενώ έφτασαν και την ισοφάριση με την κεφαλιά του Σακχό στο 78'! Και όχι μόνο αυτό... ο Λοβρέν με κεφαλιά στις καθυστερήσεις έβαλε φωτιά στο Άνφιλντ, ολοκληρώνοντας μια από τις κορυφαίες ανατροπές στην ιστορία της Λίβερπουλ!


Σαχτάρ - Μπράγκα 4-0


Η διαφορά ποιότητας των δυο ομάδων ήταν εμφανής. Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά περιορίζοντας τους Πορτογάλους. Το 1-0 έκανε για τη Σαχτάρ ο αρχηγός Ντάριο Σρνα με πέναλτι στο 25', ενώ τα τέρματα των Ουκρανών διπλασίασε ο Φερέιρα στέλνοντας άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 43'. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων χάρη στο γκολ του Κοβαλένκο στο 50'. Ο Φερέιρα έγινε το πρόσωπο της βραδιάς καθώς στο 74' σκόραρε και δεύτερο αυτογκόλ για το 4-0 της Σαχτάρ!


Σπάρτα Πράγας - Βιγιαρεάλ 2-4


Πάρτι έκανε η Βιγιαρεάλ στην Τσεχία με τους γηπεδούχους να αδυνατούν να ακολουθήσουν το ρυθμό των Ισπανών, οι οποίοι με τα γκολ Μπακαμπού (5'), Καστιγιέχο (43') και Μπρούνο (45+1') προηγούνταν με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο! Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Σεντρίκ Μπακαμπού πέτυχε το 4ο γκολ των "καναρινιών" και δεύτερο προσωπικό του στο 49'. Στη συνέχεια, η Βιγιαρεάλ χαλάρωσε, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που τα έδωσαν όλα και κατόρθωσαν να πετύχουν δυο γκολ με τους Ντότσκαλ και Κρέιτσι χαρίζοντας χαμόγελα στους φιλάθλους τους για την προσπάθειά τους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags