Facebook Pixel Αποκλείστηκε ο Βαλβέρδε! (BINTEO)
| 2016-04-15 00:57:00

Αποκλείστηκε ο Βαλβέρδε! (BINTEO)

Αποκλείστηκε ο Βαλβέρδε! (BINTEO)

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Βαλβέρδε έπεσε θύμα της Σεβίλλης στο θρίλερ του "Σάντσεθ Πιθχουάν". Ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα οι Βάσκοι (1-2), αλλά λύγισαν στα πέναλτι χάνοντας με 5-4.

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο παιχνίδι με διάθεση να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά αλληλοεξουτερώθηκαν. Καλός ρυθμός μεν, λίγες φάσεις δε με αποτέλεσμα το 0-0 να διατηρείται σχετικά έυκολα. Όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Γκολ για τη Μπιλμπάο με τον Αρίτζ Αντούριθ στο 57' και άμεση απάντηση για τους γηπεδούχους από τον ΓκαμεΪρό μόλις δυο λεπτά αργότερα!


Η ατυχία χτύπησε την πόρτα για τους Βάσκους καθώς ο Αντούριθ αποχώρησε τραυματίας στο 70', αλλά το σύνολο του Βαλβέρδε δεν "μάσησε" και βρήκε την ισοφάριση με κεφαλιά του Ραούλ Γκαρθία στο 80'! Έτσι, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.


Εκεί, η Μπιλμπάο τεράστια ευκαιρία να πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης με τετ α τετ, το οποίο σπατάλησε ο Σουσαέτα στο 96'! Ωστόσο, αυτή δεν ήταν καν η μεγαλύτερη φάση του ημιώρου, καθώς αυτή ανήκε στη Σεβίλλη. Συγκεκριμένα, ο Ιτουράσπε παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με κεφαλιά στο 100' και μόλις μερικά δευτερόλεπτα αργότερα το ανάποδο ψαλίδι του Κόκε αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τον Σαν Χοσέ! Η μπάλα συνέχισε να πηγαίνει πάνω-κάτω σε όλη τη διάρκεια της παράτασης, ωστόσο το "χρυσό" γκολ δεν επετεύχθη με αποτέλεσμα η πρίκριση να κριθεί στα πέναλτι.


Στην ψυχοφθόρο διαδικασία, οι δυο ομάδες παρέδιδαν... μαθήματα εκτέλεσης μέχρι να και το 7ο πέναλτι της διαδικασίας. Εκεί ο Μπενιάτ αστόχησε για λογαριασμό της Μπιλμπάο. Ο Γκαμεϊρό ήταν ψύχραιμος στο τελευταίο χτύπημα στέλνοντας τους γηπεδούχους στα ημιτελικά και δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνεχίσουν την πορεία προς τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags