Facebook Pixel Θα γίνει... Μελισσανίδης ο Σαββίδης;
| 2016-04-15 15:24:00

Θα γίνει... Μελισσανίδης ο Σαββίδης;

Θα γίνει... Μελισσανίδης ο Σαββίδης;

Το ερώτημα για το αφεντικό του ΠΑΟΚ που μονοπωλεί τις οπαδικές συζητήσεις μετά την αποφυγή του Grexit. Σε ποιά περίπτωση θα τον πούνε μεγάλο μάγκα.

Στη συνάντηση της Τρίτης (12/4/2016) με τον Σταύρο Κοντονή, η ΕΠΟ έκανε πίσω και συμφώνησε στην εναρμόνισή της με τους κώδικες δεοντολογίας της FIFA. Έτσι φαίνεται, πως αποφεύχθηκε το Grexit, αφού οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για την επανέναρξη του Κυπέλλου.

Η τελευταία εξέλιξη σίγουρα έκανε τον ηγέτη του ΠΑΟΚ να νιώσει άβολα. Γιατί μην γελιόμαστε, η απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού περί ματαίωσης, μετά τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, συνέφερε την ομάδα της Θεσσαλονίκης(που δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό) και κατ'επέκατη τον Ιβάν Σαββίδη που είχε κάνει μία πολύ βαριά δήλωση. «Αυτό το παιχνίδι πρέπει να επαναληφθεί με έναν διεθνή διαιτητή, από το εξωτερικό. Αλλιώς εμείς δεν θα πάμε στην Αθήνα στο δεύτερο παιχνίδι. Ανεξαρτήτως της τιμωρίας που θα υποστούμε, δεν αλλάζω τη θέση μου», είχε πει φανερά εκνευρισμένος μπροστά στις κάμερες ο ιδιοκτήτης της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ μετά τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό που διακόπηκε λόγω των γνωστών επεισοδίων και οι “ερυθρόλευκοι” πήραν το παιχνίδι στα χάρτια.

Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι με την αποφυγή του Grexit και την επανέναρξη του Κυπέλλου ο Σαββίδης βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Διότι στην παρούσα φάση δημιουργείται ένα εύλογο ερώτημα. Θα τηρήσει τον λόγο του ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ; Θα μείνει στη Θεσσαλονίκη η ομάδα ή θα κατέβει να παίξει τον επαναληπτικό στο Καραϊσκάκη, έστω με τα δεύτερα, προκειμένου να γλιτώσει την τιμωρία;

Σε περίπτωση που εμμείνει στη θέση του, τότε θα κερδίσει περισσότερο, όχι μόνο τους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά και οπαδούς άλλων ομάδων, γιατί θα δείξει, ότι δεν τον αγγίζουν οι τιμωρίες. Θα τον πούνε και μεγάλο μάγκα στο τέλος. Αν όμως κάνει πίσω, τότε η πλειοψηφία των φιλάθλων θα πούνε, ότι έκανε κωλοτούμπα, όπως ο Ολυμπιονίκης της κυβίστησης Ιωάννης Μελισσανίδης.

Ο Σαββίδης πάντως επανέλαβε και πρόσφατα ότι δεν αλλάζει γνώμη. «Να ομολογήσω ότι εγώ δεν θα κάνω πίσω στη θέση μου», είχε δηλώσει γενικολογώντας στην Βουλή για την συνεδρίαση της Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς.

Οπότε είναι ενδιαφέρον τί θα πράξει, όταν οριστούν τα παιχνίδια των επαναληπτικών...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags