Με μία όμορφη εκδήλωση, την οποία παρουσίασε και φέτος ο Χρήστος Φερεντίνος, ο Ολυμπιακός γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όλοι μαζί υποσχέθηκαν να ζήσουν ανάλογες στιγμές και του χρόνου.
Ο κόσμος φώναξε συνθήματα για την ομάδα και τους αντιπάλους της, ενώ αποθέωσε έναν – έναν όλους τους παίκτες, τον Μάρκο Σίλβα και φυσικά τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος πέταξε και μεγάλη… ατάκα, ρωτώντας τον Φερεντίνο, αν αντέχει άλλα 15 χρόνια να παρουσιάζει την φιέστα!
Φυσικά, μόλις σηκώθηκε στον αέρα και η φετινή κούπα, μαζί με τις 42 προηγούμενες, στο γήπεδο έγινε η …νύχτα μέρα, ενώ η εξέδρα τραγούδαγε το "Άντε γεια, άντε γεια, πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά"!
Στην συνέχεια, ακολούθησε ο γύρος θριάμβου με «όλε – όλε» και τον κόσμο να αποθεώνει ξεχωριστά τους Φορτούνη, Ρομπέρτο, Τσόρι και φυσικά Φουστέρ.
Δείτε βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο