Οι φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πανηγύρισαν την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος, ενώ μαζί με την ομάδα και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν, με στόχο ακόμα μία φιέστα.

Βέβαια, οι οπαδοί των πρωταθλητών έστειλαν και ένα ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση και στον Μάρκο Σίλβα, καθώς ουσιαστικά απαίτησαν να μη φύγουν δύο συγκεκριμένοι παίκτες, οι οποίοι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, είναι με το …1.5 πόδι εκτός Ρέντη.

Αναφερόμαστε στους Φουστέρ και Ρομπέρτο, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους, είναι πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να μη βρίσκονται στο ρόστερ των Πειραιωτών. Ο πρώτος φαίνεται να μην είναι στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, ενώ ο δεύτερος έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να ψαχτεί για κάτι καλύτερο, μία ομάδα από το πάνω ράφι.

Παρόλα αυτά, ο κόσμος τους αποθέωσε, ενώ με συγκεκριμένα συνθήματα, που ακούστηκαν μόνο γι΄ αυτούς, ζήτησαν ξεκάθαρα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τους κρατήσει. Αρχικά από τη Θύρα 7 και μετά από όλο το γήπεδο, ακούστηκε το "Φουστέρ, αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι", όπως και το "Ρομπέρτο, αλάνι, για πάντα στο Λιμάνι".

Μάλιστα, κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο για τη φιέστα έγινε πραγματικός πανικός, ενώ ανάλογη ήταν η λατρεία προς το πρόσωπό τους και στον γύρο θριάμβου.

Λέτε να πείσει ο κόσμος τους παίκτες να παραμείνουν στο Λιμάνι και τον Μαρινάκη να τους δώσει ένα γερό συμβόλαιο; Πάντως, κάποιοι ήδη στο Ρέντη εκτιμούν πως τα πράγματα, μετά και τη σημερινή βραδιά, είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τριπλό "μπαμ" του Ολυμπιακού από τη Super League!