Facebook Pixel Επίθεση-σοκ με απειλές και ...ψιλές στην ΑΕΚ!
| 2016-04-18 00:15:00

Επίθεση-σοκ με απειλές και ...ψιλές στην ΑΕΚ!

Επίθεση-σοκ με απειλές και ...ψιλές στην ΑΕΚ!

Απίθανα πράγματα με τρελαμένους οπαδούς που την έπεσαν στους παίκτες της Ένωσης για την ήττα από τον Λεβαδειακό! Φοβερό σκηνικό με τον Τζιμπούρ, άγριο χώσιμο σε Μάνταλο!

Η νέα εκτός έδρας αποτυχία για την ΑΕΚ και η γερή "σφαλιάρα" με 3-0 από τον Λεβαδειακό, γύρισε πολλά χρόνια πίσω την Ένωση, καθώς αργά το βράδυ της Κυριακής είχαμε "υποδοχή" στο ξενοδοχείο στα Σπάτα με χοντρά μπινελίκια και λίγες …ψιλές!

Οπαδοί των Κιτρινόμαυρων περίμεναν με άγριες διαθέσεις το πούλμαν της ομάδας και μόλις είδαν τους παίκτες, η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια. Μάλιστα, όλα ξεκίνησαν από το …λάθος του Τζιμπούρ, ο οποίος κατέβηκε πρώτος από το πούλμαν και πήγε προς το μέρος τους για να συζητήσουν και να τους ηρεμήσει.

Τότε κάποιοι άρχισαν να τον βρίζουν χυδαία, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ορισμένοι προσπάθησαν να τον χτυπήσουν, εικόνα που σόκαρε τους συμπαίκτες του!

Από εκεί και πέρα, ειπώθηκαν διάφορες ατάκες όπως "όποιος δεν μπορεί, να πάει να γαμ#$%", μουν#$% δε ματώνετε τη φανέλα", αλλά και "δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες, κάνατε μάγκες τους Λεβαδειακούς. Εάν δεν πάτε τελικό στο Κύπελλο, θα φάτε ξύλο"…

Εκτός από τον Τζιμπούρ όμως, άγριο …χώσιμο υπήρξε και στον Μάνταλο με αναφορές στην εξωγηπεδική του ζωή, ενώ από τον Αραβίδη του ζήτησαν να "βάλει τις φωνές" ως αρχηγός.

Ευτυχώς, στο σημείο υπήρξε αστυνομική δύναμη και όταν η κατάσταση ξέφυγε με τις ...ψιλές, τότε άμεσα υπήρξε παρέμβαση. Οι ποδοσφαιριστές, μετά το άγριο κράξιμο αποχώρησαν τελικά με τα αυτοκίνητά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Αυτός ο Ντίντακ πώς παίζει;"!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags