Facebook Pixel Απίστευτη δήλωση σε Μουρίνιο: "Αν έχεις τα αρχ@@@@ έλα..."!
| 2016-04-18 15:16:00

Απίστευτη δήλωση σε Μουρίνιο: "Αν έχεις τα αρχ@@@@ έλα..."!

Απίστευτη δήλωση σε Μουρίνιο: "Αν έχεις τα αρχ@@@@ έλα..."!

Νέα ενδιαφερόμενη κυριολεκτικά από το πουθενά για τον Ζοσέ Μουρίνιο! Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ακόμα άνεργος, αλλά το επικρατέστερο σενάριο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε περίπτωση αποχώρησης του Λουίς Φαν Χάαλ.

Ωστόσο, όσο δεν κλείνει και επίσημα το θέμα του Πορτογάλου, τόσο θα έρχονται στην δημοσιότητα νέες ενδιαφερόμενες, με τελευταία την ιστορική Λιντς!

 

Το... μπαλάκι στον "Special One" έριξε ο ιδιοκτήτης των "παγωνιών", Μάσιμο Τσελίνο, ο οποίος αποκάλυψε τι είπε στον Μουρίνιο σε συζήτηση που είχαν.

«Του είπα, εάν είχες τα αρχ@@@@ θα έπρεπε να έρθεις να αναλάβεις την Λιντς. Φέρε την Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ και μετά να πάρουμε και το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα πει αρχ@@@α. Θέλεις να παίξεις μπάλα, έλα μαζί μου στην Λιντς», είπε ο Τσελίνο στην «Τelegraph».

«Ο Μουρίνιο, όπως και άλλοι, θα πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του αν εξακολουθεί να είναι τεχνικός. Πώς το ανακαλύπτεις αυτό; Πηγαίνοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;» συνέχισε ο Τσελίνο αποκαλύπτοντας ότι ο Κάρλο Αντσελότι αυτοπροσφέρθηκε για τον πάγκο της Λιντς.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Αντσελότι και μου είπε: 'Μάσιμο, φέρε την ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ και θα έρθω επειδή μου λείπει η Αγγλία'. Για εμένα ένας καλός προπονητής πρέπει να αποδεικνύει πως είναι καλός προπονητής. Έλα εδώ και απόδειξέ το μου» είπε ο ιδιοκτήτης της Λιντς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags