Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2΄ ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε σουτ του Μίλιεβιτς. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι «κυανόλευκοι» ήταν αυτή που είχαν την κατοχή της μπάλας, εν αντιθέσει με την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη η οποία προσπαθούσε να γίνει απειλητική με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως να τα έχει καταφέρει.

Στο 21΄ οι Φθιωτείς έφτασαν κοντά στο 2-0, η εκτέλεση φάουλ όμως του Γιαλούση αποκρούστηκε με δυσκολία σε κόρνερ από τον Κουτσόπουλο, ενώ στο 35΄ το σουτ του Μίλιεβιτς από μακρινή απόσταση, έφυγε λίγο δίπλα από την ρίζα του δοκαριού της εστίας των «κιτρινόμαυρων». Η απάντηση από πλευράς Θεσσαλών, ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με το μακρινό σουτ του Τσούκαλου να φεύγει ελάχιστα πάνω από την εστία του Πίτκα, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη το στερεοελλαδίτικο συγκρότημα, ήταν αυτό που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα επιζητώντας ένα γρήγορο γκολ, κάτι το οπολιο θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 47΄ με το μακρινού σουτ του Σιατραβάνη, το οποίο και απέκρουσε με δυσκολία ο Κουτσόπουλος, και εν συνεχεία στο 50΄ όταν το σουτ του Σιατραβάνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.Στο 54΄ η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Τζόκιτς με 2η κίτρινη κάρτα, ενώ στο 62΄ ήτα η σειρά του Γκόλια να πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια έχουντας αποβληθεί επίσης με 2η κίτρινη κάρτα.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το 70΄ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση χωρίς όμως να τα καταφέρουν, εν αντιθέσει με την Λαμία η οποία στο 84΄ έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, ο Κουτσόπουλος όμως και πάλι δήλωσε παρών αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του Σιατραβάνη, με συνέπεια το ήδη υπάρχον σκορ να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος (58' Τζέκος), Γκόλιας, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος, Υφαντής (46' Τσιλούλης), Μπλέντι, Τσούκαλος, Ακασού (46' Σκαθαρούδης), Μαυριάς.

ΛΑΜΙΑ (Δημήτρης Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπαλού, Τζόκιτς, Καραγιάννης (57' Σιλιγαρδάκης), Σιατραβάνης, Μίλιεβιτς (87' Κοτσώνης), Πίντο (73' Μπουλούλης).