Είναι γεγονός ότι το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή έχει συνδεθεί, λίγο - πολύ, με όλες τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

Η φετινή παρουσία του στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, άλλωστε, ήταν ικανή να πυροδοτήσει το ενδιαφέρον, καθώς έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στην ομάδα του.

Για αυτό και υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για την απόκτησή του ακόμα και από τον Ολυμπιακό, που η αλήθεια είναι πως έχει πολυάριθμο ρόστερ και δύσκολα μπορεί να βρει ένας ποδοσφαιριστής χρόνο συμμετοχής στο Λιμάνι...

Το ζήτημα, όμως, είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει συνδεθεί περισσότερο από οποιανδήποτε άλλη ομάδα με τον ΠΑΟΚ (αλλά και με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ!), τόσο που κάποιοι στην πιάτσα τον έχουν για... καπαρωμένο από τον Σαββίδη, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου!

Αναμφίβολα ο Ουαρντα, περί του οποίου ο λόγος, θα είναι από τα πιο hot ονόματα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Και, όπως γράφει η στήλη SportDog Penalty του Σκύλου, το ερώτημα είναι αν ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί μαζί του...

Με τον Μαρκο Σίλβα δις να του έχει μιλήσει, δίνοντας του συγχαρητήρια (τελευταία στο Αγρίνιο), για την απόδοση του...

Και ο Αιγύπτιος, όμως, φαίνεται να θέλει τον Ολυμπιακό, καθώς όταν ο Παναιτωλικός έπαιζε στον Πλατανια και ο παίκτης ήταν τιμωρημένος, πήγε με φίλο του να δει Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκης.

Υπάρχει όμως, ένα τεράστιο... αλλά! Κι αυτό έχει να κάνει με το ότι στο Λιμάνι είναι δυσαρεστημένοι σφόδρα με τον Κωστουλα... Θεωρούν δηλαδή οι "ερυθρόλευκοι" πως ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικου είναι στο άρμα των Μελισσανίδη - Σαββίδη και, γενικότερα, στο αντι - Ολυμπιακό μπλοκ!

Κατά συνέπεια δεν θα ήθελαν να μπουν σε διαδικασία συζήτησης με τον Παναιτωλικο, κι ας τους αρέσει ο Ουάρντα. Τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα.

Πολύ περισσότερο να ξαναδώσουν λεφτά στον Κωστούλα! Πέρσι του έσκασαν 670 χιλ. ευρώ για Μαρτίνες, με την διάθεση μάλιστα να τον άφηναν 1 χρόνο δανεικο...

Γενικότερα πάντως στον Ολυμπιακό έχουν πολλά παράπονα από την διοίκηση του Παναιτωλικού, κι αυτό θα έχει αντίκρυσμα στην υπόθεση Ουάρντα...