Facebook Pixel Η ματσάρα της βραδιάς… δίνει πρόκριση σε Σεββίλη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-04-28 23:57:00

Η ματσάρα της βραδιάς… δίνει πρόκριση σε Σεββίλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ματσάρα της βραδιάς… δίνει πρόκριση σε Σεββίλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που είχε γκολ, ανατροπή και πέναλτι στο 82’, η Σεβίλλη έφυγε με 2-2 από την έδρα της Σαχτάρ και πήρε μεγάλο προβάδισμα για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ.
 

Οι Σεβιγιάνοι προηγήθηκαν στο 6ο λεπτό με τον Βιτόλο, η Σαχτάρ το γύρισε μέχρι το 36’, όμως οι φιλοξενούμενοι έγραψαν το 2-2 με εύστοχο πέναλτι του Γκαμέιρο στο φινάλε. Η ρεβάνς θα γίνει την επόμενη εβδομάδα…

Γκολ με το …καλησπέρα και ανατροπή!

Αν και το ματς, θεωρητικά, είχε λιγότερο ενδιαφέρον από το Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ, αποδείχθηκε στο χορτάρι πως ήταν μάτσαρα. Μάλιστα, όσοι το παρακολουθήσαμε, καταλάβαμε από πολύ νωρίς, πως θα δούμε ένα τρομερό ματς. Συγκεκριμένο, μόλις στο 6ο λεπτό η Σεβίλλη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ και να βάλει… φωτιά στο ματς. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην κόντρα, ο Γκαμεϊρό άνοιξε πολύ ωραία στον Βιτόλο και αυτός με ιδανικό πλασέ έγραψε το 0-1. Το γκολ αυτό αιφνιδίασε τους Ουκρανούς, οι οποίοι για περίπου 15 λεπτά έμοιαζαν… χαμένοι, ωστόσο μετά το πρώτο σοκ, συνήλθαν και «επέστρεψαν» στο παιχνίδι.

Μάλιστα, πολύ γρήγορα έκαναν και το 1-1, όταν ο Ρακίτσκι με ωραία κάθετη έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Σεβίλλης και ο Μάρλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Το γκολ αυτό έδωσε φοβερή ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι στα επόμενα λεπτά πίεσαν πάρα πολύ και στο 36’ δικαιώθηκαν. Ο Μάρλος έκανε τη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, η άμυνα της Σεβίλλης κοιμήθηκε ξανά και ο Στεπανένκο με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-1 και συνολικά την ανατροπή.


Το πέναλτι και η μεγάλη ατυχία

Στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντίθεση με όσα είδαμε στο πρώτο μέρος μετά το 20λεπτο, η Σεβίλλη μπήκε καλύτερα και από πολύ νωρίς πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 55’ με τον Καρίσο, στο 77’ με τον Γκαμέιρο και στο 80’ με τον Κούτσερ, ενώ στο 72’ είχαμε την χειρότερη στιγμή του ματς. Ο Κρον – Ντέλι, που είχε μπει αλλαγή στο 59’ τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε, όταν το πόδι του φάνηκε να κολλάει στο χορτάρι.

Παρά το σοκ όμως, οι συμπαίκτες του έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και τελικά η Σεβίλλη κατάφερε να πάρει, αυτό που δικαιούνταν σύμφωνα με την εικόνα του ματς στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο 80’, ο Βιτόλο έκανε ωραία προσποίηση στον Φερέιρα, αυτός τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε πέναλτι. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο Γκαμέιρ, ο οποίος σημάδεψε σωστά και από την άσπρη βούλα έγραψε το τελικό 2-2!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags