Δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» υποστηρίζει πως ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να προχωρήσει σε αύξηση του μπάτζετ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να κάνει την υπέρβαση την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρόεδρος των Πρασίνων αναμένεται να ανεβάσει το μπάτζετ για τους μισθούς των ποδοσφαιριστών στα 15 εκατομμύρια, ήτοι τουλάχιστον 2-3 εκατομμύρια πάνω από το αντίστοιχο φετινό!

Μάλιστα, σε αυτό το ποσό δεν υπολογίζονται τα χρήματα που θα δαπανηθούν για αποδεσμεύσεις κάποιων παικτών, με κυριότερη αυτή του Εσιέν. Επίσης, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού φέρεται να έχει διαμηνύσει στον Αντρέα Στραματσόνο πως εάν προκύψει κάποια εξαιρετική μεταγραφική περίπτωση, το μπάτζετ δύναται να ανεβεί ακόμα περισσότερο!

Όλα αυτά αποκτούν μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε το πόσο καταστροφική ήταν για τα οικονομικά δεδομένα του Τριφυλλιού η γετινή σεζόν. Από τη μια ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός και από την άλλη οι ουκ ολίγες τιμωρίες που επεβλήθησαν στην ομάδα έδειχναν να αδειάζουν τα ταμεία, ωστόσο φαίνεται ως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αντίθετη άποψη!