Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν τόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού όσο και της ΑΕΚ τον τελικό του Σαββάτου, καθώς οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν για την τελευταία κούπα της σεζόν. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν με το νταμπλ και φυσικά να αποδείξουν πως ήταν η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα, ενώ στην Ένωση θέλουν να πάρουν το Κύπελλο και να επιβεβαιώσουν έτσι το… ερχόμαστε για να ρίξουμε από την κορυφή τους Πειραιώτες.

Οι παίκτες των δύο ομάδων γνωρίζονται πλέον αρκετά καλά μεταξύ τους, καθώς οι περισσότεροι ήταν στα ρόστερ τόσο στα περσινά παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου όσο και στα δύο φετινά για το πρωτάθλημα. Έτσι λοιπόν, λογικό είναι να υπάρχουν και κάποιες… κόντρες μεταξύ τους ή με την αντίπαλη κερκίδα, όπως αυτή του Σιόβα με τους ΑΕΚτζήδες.

Ο Έλληνας στόπερ έχει «ανοίξει διάλογο» με τους φίλους της Ένωσης από την περσινή σεζόν και τα ματς του Κυπέλου και τον συνέχισε φέτος στο ΟΑΚΑ, όταν μετά την ήττα του Ολυμπιακού, έδειχνε με τα δάχτυλα του τα τέσσερα γκολ που είχε δεχθεί η ΑΕΚ στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη (δείτε και φωτογραφίες παρακάτω).

Για αυτό λοιπόν και ο Έλληνας στόπερ περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία το ματς του Σαββάτου, αφού θέλει να δώσει τις απαντήσεις του σε όσους τον αμφισβητούν, ενώ δεν έχει… ακούσει και διαβάσει και λίγα από οπαδούς και δημοσιογράφους των κιτρινόμαυρων.

Βέβαια, αυτή τη στιγμή, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αφού προτεραιότητα για το κέντρο της άμυνας έχουν οι Μποτία και Ντα Κόστα.

Θυμηθείτε τι έχει γίνει στο ΟΑΚΑ στο πρωτάθλημα: