Facebook Pixel O Koντονής τινάζει τον τελικό στον αέρα αν...
| 2016-05-05 19:26:00

O Koντονής τινάζει τον τελικό στον αέρα αν...

O Koντονής τινάζει τον τελικό στον αέρα αν...

Νέα φοβερή εξέλιξη στο σίριαλ του τελικού του Κυπέλλου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού να είναι έξαλλος!

Νέα "βομβα" έριξε ο Σταύρος Κοντονής για τον τελικό του Κυπέλλου καθώς φέρεται να είναι εξοργισμένος με τον ορισμό των βοηθών που θα πλαισιώσουν των Τάσο Σιδηρόπουλο στην αναμέτρηση! Μάλιστα, ο Υφυπουργός εμφανίζεται διατεθειμένος να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα αν η ΕΠΟ δεν αλλάξει στάση!

Συγκεκριμένα, ο κ. Κοντονής εμφανίζεται εξοργισμένος καθώς στο ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, φέρεται να έλαβε διαβεβαιώσεις των Κωσταρά και Ευθυμιάδη στο πλευρό του Σιδηρόπουλου.

Ωστόσο, προς μεγάλη του έκπληξη είδε σήμερα τα ονόματα των Αλεξέα και Πετρόπουλου να ορίζονται ως βοηθοί διαιτητή στο μεγαλο τελικό, γεγονός που τον εξόργισε αφού θεώρησε πως αυτή η κίνηση της ΕΠΟ αποτελεί μη τήρηση των συμφωνηθέντων.

Έτσι, ο κ. Κοντονής προέβη σε δήλωση με την οποία διαμηνύει πως θα η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις (πιθανότερα σενάρια η αναβολή ή η ματαίωση του τελικού) αν η ΕΠΟ δεν αλλάξει τους βοηθούς μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής!

Αναλυτικά, η δήλωσή του:

«Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags