Facebook Pixel Οι απαντήσεις της ΕΠΟ και το... "απέραντο φρενοκομείο"
| 2016-05-06 13:58:00

Οι απαντήσεις της ΕΠΟ και το... "απέραντο φρενοκομείο"

Οι απαντήσεις της ΕΠΟ και το... "απέραντο φρενοκομείο"

Με θυμηδία αντέδρασαν στην ομοσπονδία στα όσα ισχυρίζεται η πλευρά Κοντονή οτι ο Γιώργος Γκιρτζίκης δεν... απαντούσε στα τηλέφωνα

Αναφορικά με τα όσα αναφέρουν στην ΓΓΑ ότι του τηλεφωνούσαν και εκείνος δεν απαντούσε, ενώ μίλησε με κάποιους δημοσιογράφους, κύκλοι της ΕΠΟ το διαψεύδουν και αναφέρουν πως όποιος τον αναζήτησε, τον βρήκε και ότι πάρα πολύς κόσμος τηλεφωνούσε στον Γιώργο Γκιρτζίκη, προκειμένου να ενημερωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι και είχε μονίμως δεύτερες γραμμές... «Έχω δεχτεί δεκάδες κλήσεις από φίλους και συνεργάτες, αλλά όχι από τον υπουργό. Διαβάζω σε διάφορα σάιτ φοβερά πράγματα. Κάποιες φορές αναρωτιέμαι: Έγιναν τέτοια πράγματα παρουσία μου; Κι εγώ που ήμουν και δεν το θυμάμαι;», ανέφερε ο Γκιρτζίκης.

Για το τελεσίγραφο του υφυπουργού, η θέση του είναι πως δεν μπορούν να καταδικαστούν κάποιοι άνθρωποι πριν τους δούμε και αναρωτιέται με ποια λογική δεν μπορούν να αγωνιστούν, εφόσον δεν είναι τιμωρημένοι και συνάμα είναι διεθνείς αξιολογημένοι. Μάλιστα, στους συνεργάτες του έκανε λόγο για ένα απέραντο φρενοκομείο.

«Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Δεν μπορούμε να καταδικάσουμε κάποιους ανθρώπους πριν τους δούμε. Ας γίνει το ματς κι ας κριθούν οι βοηθοί. Με ποία λογική δεν μπορούν να παίξουν; Είναι τιμωρημένοι; Έχουν δώσει αφορμές για κριτική εναντίον τους», αναρωτιόταν επίσης στο περιβάλλον του. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags