Facebook Pixel Έσκασε τώρα: Δεν αρχίζουν ούτε τα πλέι οφ;
| 2016-05-07 00:02:00

Έσκασε τώρα: Δεν αρχίζουν ούτε τα πλέι οφ;

Έσκασε τώρα: Δεν αρχίζουν ούτε τα πλέι οφ;

Σύσκεψη για τον τελικό στην ΕΠΟ! Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας όρισαν συνάντηση για να αποφασιστεί η νέα ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου και τι μέλλει γενέσθαι με τα πλέι οφ.

Η ΕΠΟ όρισε άτυπο διοικητικό συμβούλιο για το πρωί του Σαββάτου μετά την οριστική αναβολή του τελικού Κυπέλλου με στόχο να βρεθεί η ημερομηνία κατά την οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο αναβλήθηκε για τουλάχιστον 10 ημέρες με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, μετά από αίτημα της αστυνομίας και εισήγηση της ΔΕΑΒ.

Η εξέλιξη αυτή δεν αφορά μόνο το Κύπελλο αλλά δημιουργεί πρόβλημα και για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, τα οποία είχαν οριστεί να ξεκινήσουν στις 11 Μαΐου τη στιγμή που ο τελικός δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τις 15 του μήνα!

Η πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να μην ξεκινήσουν τα πλέι οφ αν δεν γίνει ο τελικός. Σε αυτή την περίπτωση, δημιουργούνται απορίες για το πώς θα βρεθούν διαθέσιμες ημερομηνίες για όλα, αφού στις 29 Μαΐου οι διεθνείς παίκτες των συλλόγων πρέπει να ενσωματωθούν στις εθνικές τους ομάδες ενόψει του Euro 2016!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags