Facebook Pixel Το... γινάτι του Γκιρτζίκη!
| 2016-05-09 19:24:00

Το... γινάτι του Γκιρτζίκη!

Το... γινάτι του Γκιρτζίκη!

Ο Γιάννης Καραλής γράφει στο προσωπικό του blog για τα όσα κωμικοτραγικά συμβαίνουν με τον τελικό Κυπέλλου

Μόνον ως κωμικοτραγικά μπορεί να περιγραφούν τα όσα συμβαίνουν με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας!

Μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ταλαιπωρία για ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους, τους μόνους δηλαδή που δεν ευθύνονται σε τίποτε για να εμπαίζονται και να ταλαιπωρούνται...

Δεν είναι και εύκολο να ανακαλύψει κάποιος την αλήθεια, βάση όσων -και... αντικρουόμενων- λέγονται τις τελευταίες ημέρες.

Προσωπικά θεωρώ πως ΑΝ όσα λέγονται ( "διαρρέονται" πιο σωστά) από τον υφυπουργό για "συμφωνία στο τιμ-Σιδηρόπουλου, αντί για ξένους διαιτητές, με την ΕΠΟ, συμφωνία που ήταν εις γνώσιν ΚΑΙ του κ. Κουτσοκούμνη της ΦΙΦΑ", είναι αληθή, τότε το δίκιο είναι 100% με την μεριά της Πολιτείας.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά σε αυτή την περίπτωση είναι και 100% ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ η όλη συμπεριφορά της ΕΠΟ!
Καλείται ΑΜΕΣΑ να εξηγήσει ΓΙΑΤΙ "έπρεπε" να αλλάξει τους βοηθούς και τον 4ο και να μην ορίσει, στο πλευρό του Σιδηρόπουλου, τους βοηθούς που τον συντροφεύουν και στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια!!!

Σε ένα τόσο "ασταθές" τοπίο και με την καχυποψία να κυριαρχεί, θα πρέπει ο κ. Γκιρτζίκης να μας πει ΓΙΑΤΙ "έπρεπε" να δημιουργήσει ένα τέτοιο ΜΠΑΧΑΛΟ ορίζοντας άλλους αντί άλλων στο πλευρό του Σιδηρόπουλου....

Και, αφού ό,τι έγινε, έγινε, τώρα τι κάνουμε κύριε πρόεδρε; Χρονικά, είμαστε -όχι πιεσμένοι, αλλά- ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ!
Πλέον δεν χωρούν, ως τις 30 Μάη, οι 6 αγωνιστικές των play-off και ο τελικός κυπέλλου! Το Euro που ακολουθεί δένει χειροπόδαρα την ΕΠΟ, που καλείται να λύσει τον..."γόρδιο δεσμό" που η ίδια δημιούργησε.

Και ρωτώ: Αξίζει το... γινάτι του Γκιρτζίκη με τον Κοντωνή, για να τινάξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο στον αέρα;

Υ.Γ. Εκτός αν όσα "διαρρέουν" από την πλευρά του υφυπουργού δεν είναι αληθή. Αλλά αυτό ποιός θα μας το πεί; Ο... Γκιρτζίκης; Όχι, βέβαια! Και αν ήταν να μιλήσει ο κ. Κουτσοκούμνης για... "ψεύδη του Υφυπουργού", που είναι τόσες μέρες; Δεν θα το είχε κάνει ήδη; Από δω και μπρός, ακόμη κι αυτός να θελήσει να πάρει το μέρος Γκιρτζίκη, δύσκολα θα πείσει πως δεν θα του έχει "υπαγορευθεί" να το κάνει, από την... "μαμά ΟΥΕΦΑ"!

Υ.Γ1 Για τις ΑΗΔΙΕΣ και το (χαμηλότατο) επίπεδο των αντεγκλίσεων ΟΣΦΠ και ΑΕΚ, α, και..."κύκλων" τους, έχω να πω μόνον ότι προκαλούν θλίψη! Μετά μας φταίνε, λέει, οι... πιτσιρικάδες!

Πηγή: novasports.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags