Πιο συγκεκριμένα στο 65’ ο προπονητής του Αγ. Γεωργίου διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή κ. Τεβεκέλη υποστηρίζοντας πως ο εκπρόσωπος του Αγ. Αντωνίου, καθώς δεν ήταν διπλωματούχος προπονητής ο Γιάννης Τουλκερίδης, δεν μπορούσε να δίνει οδηγίες και να είναι σηκωμένος στον πάγκο.
Ακολούθησε ένταση και λεκτική διαμάχη μεταξύ ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων αλλά και των δύο προαναφερόμενων. Ωστόσο, ο καπνός δεν άργησε να γίνει φωτιά και μέσα σε δευτερόλεπτα το γήπεδο μετατράπηκε σε μια μεγάλη αρένα!
Σαν να μην έφτανε αυτό η ένταση μεταφέρθηκε στην κερκίδα με παράγοντες, συγγενείς αυτών και φίλους των δύο ομάδων να επιδίδονται σε κινήσεις καράτε! Μετά από δέκα λεπτά τα επεισόδια σταμάτησαν, το παιχνίδι ξεκίνησε πάλι και ολοκληρώθηκε ομαλά. Βέβαια, μετά το τέλος του αγώνα, στο γήπεδο εμφανίστηκε αστυνομική δύναμη, ενώ παραλίγο τα αίματα να ανάψουν και πάλι, στα αποδυτήρια, αλλά τελικά οι αντιμαχόμενες πλευρές έμειναν μόνο σε αντεγκλήσεις.
Πηγή: metrosport, erasitexnika.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο